Svårt att låta bli.

Söndag, och man är precis slutkörd i kroppen, tanken var att vi skulle ta en liten paus från allt plockande med flyttkartonger idag, det tär trots allt ganska mycket på både kropp och knopp med allt bärande och att försöka hitta rätt plats åt allting, det blir ju ändå att man får gå och flytta runt på sakerna vartefter då man kommer fram till att vissa saker gör sig bättre på nåt annat ställe än den ursprungliga platsen.
Men då jag idag skulle sätta igång en tvättmaskin med kläder och hade svårt med att hitta både det ena och det andra så blev det att sätta igång och packa upp och strukturera om i badrummet, så det gick så att säga mindre bra att hålla sig borta från flyttkartongerna en hel dag, men nu är badrummet åtminstone någorlunda organiserat;) sen blev det att tillbringa större delen av dagen utomhus så man fick en liten break från flyttkartongerna ändå.

Och nu har det snart gått 4veckor sedan förra behandlingen oxå så imorgon är det dax att gå till sjukan igen för att ta lite blodprover inför onsdagens behandling, måste ju även gå och köpa ut en ny spruta som dom vill sätta i magen på mig, förut har jag bara behövt åka till onkologen i Linköping och så har all medicin funnits där men nu måste jag då alltså köpa och ta med mig vissa av medicinerna, ja vad ska man säga?? Det var bättre förr;) haha//Bex

Perfekta känslan.

 

Nu så, nu är den gamla lägenheten helt tömd och vi har så smått börjat att packa upp sakerna i det nya hemmet, och även om det är stökigt och att det står lite kartonger här och var som ska packas upp vartefter så får jag en sån myskänsla i kroppen nu när vi sitter framför tv:n mätta och belåtna efter den goda måltiden som jag kunde laga till tack vare vår nya spis, för ja det blev rätt spis denna gången;)
Allt känns så himla perfekt just nu i denna stund, lägenheten blev skitsnygg med det nya golvet och dom nymålade väggarna, spisen passa in och blev jättefint, fröna har fått ett varsitt rum så det blir mindre stökigt och så har dessutom fångarna på fortet säsongspremiären just i denna stund så fröna sitter som fastklistrade i soffan med en varsin godisskål i knät.
Denna känslan skulle jag vilja pausa och bevara för evigt, men det går ju tyvärr inte så jag lever på denna känslan så länge det bara går, nästa vecka är det ju trots allt behandling igen//Bex

Första dygnet.

Tjoho! Första dygnet i nya lägenheten är nu avklarat och det gick väl jättebra, fröna vaknade mitt i natten men dom lyckades orientera sig fram till våran säng utan några större problem, jag hade faktiskt förberett mig på att behöva gå upp mitt i natten för att hämta grinande och förvirrade barn men det behövdes alltså inte.
Det känns så himla skönt att vi äntligen är på plats i nya lägenheten, så nu är det bara det sista småkrafset som ska flyttas över sen är det klart, dock har vi ju en del kartonger som vi inte hunnit packa upp än men det känns som att det börjar ta sig.
Imorgon sker då oxå överskriften av våran förra lägenhet till de nya ägarna, men nycklarna får dom dock inte förens efter helgen.

Sen ska det bli väldigt spännande och se om dom nu lyckats att fixa fram rätt spis till mig imorgon.
Blir det fel igen så vet jag inte vad jag tar mig till, men så fel bör det inte kunna gå.. eller? Spänningen är minst sagt olidlig//Bex