Näe men varför inte fortsätta.

Ja men nu när alla i familjen äntligen börjat bli friska från lunginflammation, urinvägsinfektion och förkylningar så börjar vi väl om på ny kula, idag ringde dom nämligen från dagis så jag fick åka och hämta en liten Liam som åkt på ögoninflammation, jippi jag bara hoppar av glädje.. Inte. 
Det tar så himla mycket på krafterna när det alltid är nån i familjen som är sjuk, och inte hinner man med det man ska heller, tur att jag inte hade nåt viktigt inplanerat idag och med viktigt menar jag typ behandling, möte, röntgen eller läkarbesök etc. 
Däremot är jag ju ganska så trött idag då jag tog behandling igår, och även om det inte är cellgifter som jag tar nu så har jag märkt att jag blir väldigt trött ändå efter en behandling, och när jag pratade med sköterskan igår så kom vi fram till att den största boven i dramat är nog den antihormonella sprutan som jag får i magen, men då den sprutan kan vara ganska betydelsefull för mig så är det bara att vänja sig vid detta, jag fick nämligen veta igår efter mitt långa samtal med sköterskan att man tydligen mäter cancerns hormonkänslighet genom en skala från 1-10 och fick då även veta att mina cancerceller tydligen ligger på en 8:à som då alltså är väldigt högt, så då förstår jag att man vill få bort de flesta hormonerna i kroppen på mig, det värsta är att jag kanske måste hålla på med alla dessa antihormonella medel resten av mitt liv beroende på vad jag får för gensvar som då kommer att visa sig på röntgen som jag genomför var tredje månad.
Men vem behöver hormoner egentligen?!? 
Nu är det iallafall helg och fredagsmys med allt vad det innebär. Så trevlig helg på er//Bex 

Ännu en person...

Som alla säkert redan vet så har denna jävla sjukdom tagit dö på ännu en välkänd människa nämligen den forne fotbollsspelaren och tränaren Klas klabbe Ingesson som bara hann bli 46 år, och självklart är det jobbigt att läsa även om detta men då Klas led av blodcancer om jag inte misstar mig, så känns det ändå som om vi har väldigt olika sjukdomar, men det är trots allt cancer och det är lika sorgligt vilken sort det än är. 
 
Idag har iallafall jag varit i Linköping med min mor och fyllt på kroppen med medicin, och idag återgick jag även till det gamla hederliga herceptinet igen som jag tagit tidigare, det var faktiskt jag själv som valde att gå tillbaka till herceptin då det ger samma effekt som sprutan jag tagit i benet de senaste gångerna men byter jag tillbax så blir det ett stick mindre vid varje behandling eftersom att herceptinet (som tar ca 1 timme) tas i portacaten som då ändå redan används till det skelettstärkande droppet så då är det inte så svårt att bara koppla på ett dropp till, och jag menar ska jag ändå sitta och åka till Linköping så kan jag lika gärna stanna där 45 min extra varje gång om det är så att jag slipper ta en extra spruta som dessutom gör förbannat ont. 
Sen känner jag även att just herceptin har haft en sån god effekt på mig hittills så varför då inte fortsätta med det?!?
Men nu avslutar vi denna torsdag som sig bör hemma hos Becca med en god liten torsdagsdrink//Bex 

Uppladdad för morgondagen.

Många påsar blev de:))
 
Då var man hemma igen efter 2 helt underbara dagar i Ullared med bästa tjejerna, mycket shopping blev det men även en trevlig hotellvistelse, mysigt restaurangbesök med god mat och dryck och en himla massa skratt. 
Detta var precis vad jag behövde, att bara komma bort från verkligheten en stund och få skoja och skratta lite och glömma allt elände. 
Det hände även nåt konstigt i Ullared då det var 2 blondiner och en brunett som åkte dit men det var 3 blondiner som kom hem.
Eller blondin vet jag inte, snarare lite brandgul då jag hade lite lätt rödbrunt hår tidigare, men men jag har ju inte så mycket hår att förstöra så det är ju bara att prova sig fram helt enkelt. 
Kul har vi haft iallafall och jag har även fått med mig en hel del bra och nödvändiga saker hem.
En helt perfekt uppladdning inför morgondagens behandling, för imorgon bär det iväg till Linköping igen då det är dax att fylla på medicin 
//Bex