Sätta extra krydda på fredagsmyset.

Byter man ut kakao mot mandelmassa och tillsätter lite kardemumma så har man gjort sig en semlekladdkaka;)
 
 Fredagsmys, dock utan pappa Macke den här gången då han är och spelar en bowlingtävling i Örebro "heja Macke" 
Men desto mer mys till mig;) 
Så för att sätta lite extra krydda på denna fredag och glömma bort saknaden av pappa så slog vi ihop en semlekladdkakan som jag hittade receptet på igår och blev lite nyfiken på då jag älskar semlor, och fy f-n vad god den blev, dock kanske jag grädda den lite för dåligt men vad gör väl det, ju kladdigare desto bättre;) 
 
Nu blir det soffhäng och fångarna på fortet för hela slanten, och imorgon åker mina frön till sin farmor och farfar för att spendera natten då jag och förhoppningsvis Macke ska på födelsedags/inflyttningsfest hos Kiki och Sigge. 
//Bex 
 

Vänskap genom allt.

Då var det äntligen torsdag igen och kvällen spenderas som vanligt hemma hos Becca för en drink och lite skitsnack. 
Snackat skit har vi visserligen gjort hela veckan då vi träffats varje dag för en långpromenad, men drinken har vi dock sparat tills ikväll;)
 
Jag och Becca har ju som sagt en hel del att prata om då vi trots allt sitter lite i samma sits. 
Och det finns ingen bättre människa att bolla sina tankar med eftersom att hon kan sätta sig in i min situation på ett annat sätt och vice versa. 
Jag & Becca har ju som känt varit bästa vänner i väldigt många år och hunnit gå igenom en hel del tillsammans, men detta var dock inget nån av oss kunnat föreställa sig i våran vildaste fantasi att vi skulle råka ut för, och självklart är det nåt som vi båda helst hade sluppit men däremot finns det heller ingen annan människa som jag hellre hade gått igenom detta med. 
Jag menar man vill ju göra allt tillsammans med sin bästa vän och det kan man verkligen säga att vi gör, bokstavligt talat. 
 
Hur tokigt det än låter så har faktiskt sjukdomarna gjort våran vänskap ännu starkare, och jag skulle inte kunna föreställa mig ett liv utan min bästa Becca (och torsdagsdrinken förstås) 
//Bex 
 

Att lägga fokus på det positiva.

Ibland blir jag så himla trött på mig själv och mitt tänkande. 
Istället för att se fram emot allt roligt jag/vi har framför oss så koncentrerar jag mig på allt det negativa. 
Så jädra onödigt, varför gå och ödsla tid på det som är dåligt när man har så mycket som är bra här i livet?! 
Snacka om att lägga energi på fel saker. 
Jag önskar att jag kunde lägga all skit åt sidan och bara tänka på det som är roligt och positivt, nu vet ju även jag att det är lättare sagt än gjort och speciellt när det finns en del oro med i bilden, men försöka går alltid. 
 
Nu ska jag istället se fram emot att tatuera mig då jag fick ett presentkort av Becca i julklapp. 
Jag ser fram emot Metallica som jag och Becca ska se på Ullevi i sommar, och även våran årliga ullaredsresa som brukar gå av stapeln runt midsommar. 
Jag ser fram emot High Chaparral som hela familjen ska besöka i sommar då vi fick biljetter i julklapp av bästa släkten. 
Det finns ju som sagt så mycket att se fram emot och även att blicka tillbaka på. 
Så nu ska jag verkligen försöka att lägga fokus på allt detta istället. 
Jag börjar med att se fram emot festen som är planerad redan nu på lördag. Tjoho!!
//Bex