Kroppen slås av.

Idag har varit en riktig skitdag rent ut sagt, jag har varit as trött, varit genomförkyld och bara mått allmänt dåligt helt enkelt
Allting på en och samma dag, jag hade egentligen en del ärenden idag men jag la verkligen allt åt sidan då det inte är nåt brådskande och kan göras senare i veckan istället, för jag har inte tagit mig för att göra nånting idag, det enda jag gjort är att hämtat Apollo (Beccas hund) imorse och sen tagit en promenad med dom båda vid lunch, annars har jag bara legat hemma och vilat och till och med sovit. 
Men det kanske var det som behövdes för nu mår jag mycket bättre igen, det är bara näsan som rinner men då jag tidigare hade ont i hela ansiktet av allt snörvlande och snytande så kan jag nog stå ut med en liten rinnande näsa. 
Jag har sluppit feber iallafall och det är jag väldigt glad över. 
Detta är förmodligen bara ett sätt för min kropp att säga ifrån, jag menar efter sjuka barn, behandlingar och adventsstök är det väl inte så konstigt om kroppen vill att man saktar ner lite. 
Men jag har sagt det förr men säger det igen, det är så väldigt svårt att sakta ner och ta det lite lugnt när man tycker att man mår bra. 
Förr i tiden blev man trött och behövde kanske utöka nattsömnen med nån timme. 
Men nu för tiden stänger kroppen bara ner, det är som att slå av en strömbrytare, man får ingen förvarning det slås bara av. 
Och det var väl lite det som hände idag. 
 
Men som sagt nu mår jag bättre och imorgon är jag förhoppningsvis fit for fight igen. 
//Bex 

Grattis på första advent;)

 
Söndagen den första advent och mysfaktorn är på hög nivå. 
Finns det nåt mysigare än att äta frukost med nygriljerad skinka, hela familjen runt matbordet och den tända adventsljusstaken? 
 
Jag och Linnea pysslade ihop lite egna julkreationer igår oxå med hjälp av mossa, bär och svampar, det blev riktigt juligt och mysigt, även tomtarna har kommit på plats så nu är det advent här hemma för hela slanten. 
Det är bara doften av nybakade lussebullar som fattas, men det får bli vid ett senare tillfälle.
 
Men nu peppar jag inför veckans magnetröntgen på huvudet som ska tala om hur det står till i hjärnan på mig och förhoppningsvis visa att det  inte har dykt upp några nya tumörer. 
Och som vanligt är jag skitnervös dock helt i onödan då jag inte får veta  nånting på onsdag då jag ska göra röntgen utan måste vänta till mitt läkarbesök senare i december. 
Så snälla tomten ge mig en glad och bra julklapp i år, det är de enda jag önskar mig. 
//Bex 
 

Nostalgi;)

Drar tillbaka tiden några år;)
 
 
Äntligen fredag och nu efter dagens linköpingsvistelse med cellgifter och allt vad det innebär så tar även vi helg. 
Än så länge har jag inte blivit så jätte påverkad av cellgifter förutom tröttheten, men den är ju inte så jätteextrem som den skulle kunna vara som tur är. 
Men jag kan ju räkna med att somna i soffan ikväll till semifinalen av idol på tv:n.
Men nu har vi ju åtminstone fått sett kvällens bästa program pinata, som egentligen är ett slags barnprogram men som är så väldigt bra om man har lika risig humor som jag;) 
Vi kan väl säga som så att det är utan tvekan jag som skrattar mest här hemma åt detta program iallafall, sen får man tolka det som man vill. 
 
Sen har vi även haft en liten nostalgitripp här hemma då vi haft familjefight i spelet råttfällan som inhandlades i Ullared, eller fröna fick ju vara med på ett litet hörn iallafall då det typ blir blodigt allvar mellan mig och Macke;)
//Bex