Sista dagen i Götet.

Sista dagen i Götet för oss nu då, imorgon bär det hem till norrköping igen så då är semester slut för denna gång.
Så jag, Lovisa, Madde och Linnea passade på att gå en sväng på stan och i dom butiker som inte finns varken i Norrköping eller Linköping.
Ja för vi "fruntimmer" gillar att gå och titta i butiker även om det inte är något speciellt som man ska ha, konstigt men sant.

Sen blev det lunch på ett mysigt café ute i skogen med hela gänget innan Lovisa, Stoffe och Ture åkte vidare då dom lämnade oss idag.
Även där fanns det djur som man kunde mata och det var inte långt ifrån att vi fick med oss en liten urgullig kaninunge hem.
Dom hade ju ett gäng kaninungar vid caféet som dom näst intill skänkte bort då de inte ville ha för många av de ulliga små djuren.

Dessvärre fick Linnea upp förhoppningarna på att hon faktiskt skulle få en kanin, ett husdjur har ju länge stått på frönas önskelista så Linnea blev självklart helt överlycklig när jag sa att jag sååå gärna skulle vilja ta med en kanin hem.
Men när jag då sa att pappa Macke har allergi och att vi måste välja mellan honom och kaninen så brast det totalt för Linnea.
Men det var inte så farligt, det gick ju över efter en timme eller två;)

Nu passar vi på och myser rejält så här sista kvällen i Göteborg och innan hemfärden imorgon.
//Bex

Kommentera här: