Många tankar på 45 minuter.

Redo för magnetkameraundersökning.
 
 
Ja då var första röntgen av två avklarad och då jag i och för sig inte är så förtjust i att ligga blixtstilla i ett trångt rör så är jag väldigt glad över att göra detta så ofta som jag ändå gör. 
Med tanke på hur snabbt mina hjärntumörer tillkom så känns tre månader mellan röntgentillfällena som ett lagom mellanrum. 
 
Men jag kan säga att man hinner med många otrevliga tankar på 45 minuter i det lilla trånga röret, och man får till och med för sig att man kan känna saker i huvudet som inte hör hemma där när kameran tar bilder, men då jag personligen blir så trött av att ligga där i röret så får jag istället kämpa sista tiden med att försöka hålla mig vaken. 
 
Nästa röntgen, som jag trodde skulle göras nästa vecka men som tydligen är redan på torsdag då det hux flux redan blivit den 3 mars då, så det är bara att återvända upp till sjukhuset och lägga sig i nästa maskin;)
Sen är det bara den underbara väntan kvar på typ 2 veckor, men jag får försöka hålla mig så upptagen som möjligt så man kan hålla tankarna borta så gott det går. 
//Bex 

Överlevt helgen;)

 
Kalasfina😉
 
 
Ja den här helgen flöt på ganska bra ändå, även utan pappa Marcus hjälp. 
 
Igår lördag var det ju kalas för Liams dagiskamrat och då Linnea oxå har gått på dagis tillsammans med honom så var båda mina barn bjudna på kalaset och eftersom jag kunde lämna fröna själva på kalaset så hade jag några timmar för mig själv till att åka och göra lite ärenden. 
Men det är väl då du ska åka hem och bara ta det lugnt, mena min svärmor Eva, och ja det ligger väl nåt i det men då vi har containrar på plats lite överallt i föreningen så hade jag inte kunnat sätta mig i soffan för att vila iallafall då vi har en del i både lägenheten och förråden som måste slängas, så då är det nog mer "avslappnande" att handla lite på Ica och förnya telefonabonnemang mm. 
 
På kvällen kom svärföräldrarna förbi med mat och godis och höll oss sällskap under Mellokvällen. 
 
Idag söndag har vi varit och tittat på när kusinen Nellie haft ridlektion för att sedan fortsätta hem till svägerskan och kusinerna på lite lunch och fika. 
Sen for vi hem och tog tag i det här med att göra oss av med grejer vi inte längre använder eller som rent av gått sönder. 
Och vi lyckades få ihop en hel del så då hade pappa Macke varit bra att haft på plats, men jag hade mina små hjälpredor som så gärna hjälpte till så det gick bra ändå. 
 
Nu slänger jag mig i soffan och pustar ut efter helgens bravader och laddar om för morgondagens  magnetkameraundersökning som ska visa hur det står till i huvudet på mig. 
Som sagt det är ju en skräckblandad förtjusning det här med röntgens, man blir helt överlycklig om beskeden ser bra ut men man är nåt så fruktansvärt nervös när man ligger där i röret och tänker på om svaren faktiskt inte skulle vara positiva. 
Man vill inte tänka tanken men det går självklart inte att låta bli. 
Men vi försöker hålla oss på den positiva sidan;) 
//Bex 

Ilskan har börjat lägga sig.

Fredag och ilskan och besvikelsen från gårdagens möte med AF och FK har lagts sig en aning. 
Har varit nere på min arbetsplats idag och fortsatt diskutera med Lisbeth och Elin om vilka allternativ som egentligen finns. 
Och det är nog som min arbetsgivare Lisbeth säger, jag måste bestämma mig för vad som är viktigast för mig, är det pengarna och ekonomin eller det sociala och att få må så bra som möjligt, för jag kommer nog aldrig lyckas att få båda delarna. 
 
Och då hela familjen idag varit lediga från skola/dagis/jobb så tog jag med hela gänget ner till jobbet och åt lunch tillsammans med Elin och hennes barn för att sedan fara vidare till busfabriken där vi träffa svägerskan och frönas kusiner och även min vän Karin med barn. 
Blev några timmars fika och skitsnack medan barnen lekte och sprang slut på överskottsenergin, så nu har vi både klättrat igår, busat på busfabriken idag och imorgon ska fröna på kalas, så sen hoppas jag verkligen att dom är nöjda och glada efter det då jag blir själv med fröna denna helg eftersom Macke ska iväg med bowlingen, så då blir det nog inga fler äventyr gjorda denna helg. 
//Bex