Från bröllop till röntgen.

Ja men då har vi avklarat ett bröllop i enviken nu oxå.
Det var ju som bekant våra vänner Kiki och Sigge som ingick äktenskap igår, och tro att det var fint.
Det är ju nåt extra med att vara uppe i Dalarna oxå, det är så fin natur och mycket av det gamla lever liksom kvar, bara att vi var på en riktig loge/höskulle och hade bröllopsmiddag/fest säger väl mycket.
Och när man har fest på logen så får damerna gå på dass medan herrarna får slå sin drill ute i det fria, det ser ganska kul ut faktiskt när dom står där på rad.
Själv valde jag att vara nykter igår så jag kunde köra oss hem till hotellet på natten, dels för att jag inte orkade strula med taxi som inte riktigt funkar likadant som här hemma.
Det finns typ bara en taxibil i enviken och vill man vara säker på att komma hem från festen där det även är ett antal fler människor som är i behov av taxi så får man ringa och förbeställa.
Och sen hade jag lite ont i kroppen utav sprutan med skelettstärkande som jag tog i torsdags oxå, och då jag får extra ont i mellangärdet så tappar man lite suget på att parta loss.
Men jag hade oerhört kul ändå, det var jättegod mat, rolig underhållning, trevligt sällskap och en fin avslutning på natten där det dansades och bjöds på nattmacka.
Det var lätt värt att åka den långa vägen för att få uppleva Kikis och Sigges speciella dag.
Och jag kan inte säga att jag tyckte resan fram och tillbaka till enviken var jättetråkig heller då vi (jag, Macke, Tonna och Sanna) höll bra stämning i bilen.
Det var inte tyst i många sekunder under bilfärden, men dock så var vissa (nämner inga namn) skapligt slitna idag😉

Men nu är vi tillbaka i rätt stad igen, och imorgon börjar jag den nya vecka med ett besök på sjukan här i stan då det ska göras en magnetkameraundersökning på mitt huvud, jippi vad roligt:(
Tisdagen blir inte mycket bättre den då det är dax för datortomografi på resten av kroppen.
Sen är det två veckors lång väntan på svar, men då får vi försöka fylla ut dessa veckor med en massa skoj, vi börjar med ett besök i Göteborg hos släkt/familj.
//Bex

Imorgon bär det iväg till Falun.

Igår åkte mormor gini åter hem till Nybro igen så idag blev det en sväng till mårängsbadet med familjen, det är lika bra att passa på när vädret tillåter.
Så vi mötte upp lite vänner och bekanta ute vid Mårängen och hade en riktigt trevlig dag, dagen fortsatte sedan hemma hos Johanna och Olle (gamla grannarna) i deras nya fina hus.
Det grillades och bjöds på drinkar och blev en riktigt mysig kväll, barnfria var vi oxå då vi lite tidigare på eftermiddagen/kvällen lämnade barnen till deras farmor och farfar.
Vi ska ju nämligen åka till Falun tidigt imorgon bitti då det vankas bröllop för fina Kiki och Sigge.
Lång bilresa blir det men roligt ska det bli och många av våra vänner ska med så det blir nog en riktigt rolig morgondag.
//Bex

Ursäkta min aggression.

Alltså vissa människor kan man ogilla, man säger typ hej och ler när man träffar dom men mycket mer än så är det inte, men man kan fortfarande uppföra sig hövligt.
Men det är sällan man träffar en människa som man avskyr så mycket att man helt enkelt inte klarar av att se dom, men jag/vi har dessvärre en sån människa i våran närhet och alldeles för nära tyvärr.
Han bor nämligen tillsammans med min mamma, därav att min mamma alltid får ta sig in till stan och hem till oss om vi ska träffas eller om hon ska vara barnvakt, för jag vill verkligen inte ha nånting med honom att göra och vill då inte heller att mina barn ska behöva träffa honom.

Men när denna person då gör allt för att jävlas så har jag väldigt svårt för att hålla käften, och då min stackars mormor kommer i kläm och känner sig som en belastning när hon är här och hälsar på ifrån Nybro/Kalmar då blir jag smått aggressiv känner jag.
Jag vet att han gör allt för att jävlas med mig och gör så att min mamma kommer i kläm, men det har min mamma valt själv, men min mormor har väl för fan inte gjort nåt.

Jag har ett exempel på idioti som jag tycker är helt sjukt.
Mannen i fråga kan inte komma och hämta min mormor hemma hos oss utan jag ska då alltså köra min mormor till en plats och släppa av henne där för att sen denne man ska plocka upp henne där och köra henne hem till sig och mamma.
Det är helt oacceptabelt för mig, och det gör mig så förbannad att min mamma valt att leva så här.
Att mamma själv valt att acceptera att hon inte kan få skjuts av hennes karl till vårt hem är väl en sak men att det då ska drabba andra gör mig grymt irriterad.

Så istället beter jag mig som en vuxen människa bör göra och kör min mormor hela vägen ut till Svärtinge där min mamma bor tillsammans med denna man.

Jag fattar inte vad det är som ska vara så jävla svårt.
Ska min mamma och mormor behöva bli drabbade bara för att han inte klarar av att hantera sin aggression gentemot mig.
Det är svagt.
Nu kanske folk reagerar på att jag skriver detta, men jag måste få ut min aggression och bästa sätter för mig är att skriva ner mina känslor här.

För övrigt så har jag varit i Linköping idag och fyllt på med lite skelettstärkande medicin.
Jag fick även Liam med mig så efter vårt sjukhusbesök åkte vi hem till Sara och lekte av oss lite;)
Det blev dock mest kaffe och skitsnack för min och Saras del, men ungarna bada och lekte så det stod härliga till.

Nu blir det att gå och snacka skit med nästa vän och så kan det kanske bli en drink också;)
//Bex