Ännu en lyckad resa.

 
Ja då var vi hemma igen efter 2 underbara dagar i shoppingmeckat Ullared, och en fullastad bil fick vi med oss hem även denna gång, men det är åtminstone enbart nödvändiga saker vi inhandlat så vad gör väl det😉
Oh jädrar vad roligt vi har haft men jag hade i och för sig inte räknat med nåt annat heller. 
Det enda var att jag blev väääldigt trött igår kväll och fick ont i kroppen men det var bara att knapra lite piller och bita ihop så löste vi det problemet, kommer väl få lida för det här imorgon antar jag men det är det banne mig värt. 
När man får åka iväg och ha så här roligt så är det faktiskt värt att vara ur funktion i nån dag efteråt, för man måste få njuta av livet ibland även när man är sjuk och ekonomin kanske egentligen inte tillåter. 
 
Nu ser vi fram emot fredag och sista dagen innan sommarlov/semester. 
Nästa vecka börjar nämligen Mackes semester och barnen går hem i från fritis/dagis. 
Det ska bli jätteskönt och så får vi se vad vi kan tänkas hitta på under dessa veckor. 
Ett besök på High Chaparral väntar iallafall då biljetterna inte blev använda förra året. 
//Bex 
 
 

Jag tackar för mig.

Ja då var sista arbetsdagen gjord nu då, och då var det väl bäst att passa på och baka så grabbarna/gubbarna ute på BE-Group klarar sig ett tag med fikat. 
Vad skulle gubbarna göra där ute utan Beccys goda chokladbollar?! 
 
Min arbetsträning/utredning anses ju vara färdig nu och det vi alla (FK, AF, min läkare och jag) har kommit fram till är att jag helt enkelt ska bli sjukpensionär för nu. 
Sen vet man aldrig vad framtiden har att bjuda på men för tillfället är det här den bästa lösningen. 
Som jag har sagt förut så skäms jag lite över att säga just ordet "pensionär" och vill gärna förklara mig när jag pratar med folk om varför vi valt att göra så här, men det verkar som om alla jag pratar med har mer förståelse än mig själv till beslutet. 
När jag förklarar att jag har småbarn och måste lägga energin på familjelivet så tycks alla förstå och hålla med. 
Så det är nog inte så illa som det låter iallafall. 
 
Men nu ser jag fram emot morgondagens årliga ullaredsresa med bästa brudarna. 
Kl 08:30 imorgon hämtar Becca upp mig och bilen rullar då emot Linköping där jag först ska åka förbi sjukhuset för att få lite skelettstärkande och sen ska vi hämta upp Sara och byta bil, sen åker vi till Jönköping där vi plockar upp Petra och efter det så är vi alla samlade och på väg till Ullared;) 
Det ska bli så sjukt roligt, stugan är betald och klar, bordet på Harrys bokat till kvällen och shoppinghumöret är på topp. 
Tjoho nu kör vi!!! 
//Bex 
 
 

Så j@vla lågt.

 
Idag tänker jag ägna några rader åt mitt missnöje till de människor, jag antar att det är ungdomar som inte har nåt bättre för sig än att vandalisera dagisgårdar/skolgårdar. 
Jag blev så fruktansvärt besviken när jag kom till Liams dagis imorse och det ser ut som fan rent ut sagt. 
Det ligger fimpar och ciggpaket över hela gården, det har slängts ett flertal aluminiumburkar på backen och som om inte det vore nog så har dom j-vla idioterna huggit eller bränt sönder ungarnas äppelträd som stod inne på gården. 
Inget jättekraftigt träd men det har ett antal år på nacken och det gav mycket äpplen. 
 
Jag bara undrar varför man måste gå och förstöra så här på ställen som är menade för barn, det är liksom meningen att vi som föräldrar ska kunna lämna det mest värdefulla vi har på dessa platser och det känns ju knappast som en säker plats när det ligger fimpar och aluminiumburkar slängda överallt. 
 
I slutet av förra sommaren hade vi problemet på skolan som Linnea går på då några ungdomar kastat sten genom rutan till Linnéas klassrum 2 gånger inom loppet av en vecka. 
Det är inte riktigt ett rum fyllt med glassplitter som jag vill lämna mitt barn till. 
 
Fan gå och vält ett träd i skogen istället om ni så måste men låt barnens lekplatser och skolgårdar vara ifred.
Fan en dag står ni där och ska lämna era egna barn på dagis/skola och då kommer ni nog inte tycka att det är så jävla roligt när ni möts av detta. 
Svin!!!!
//Bex