Valborg!!

Vilken tuff helg, avslutning med både Liams innebandy och Linneas dans, viktig hockeymatch, Valborg, mormor är på besök och Macke är i Skåne hela helgen. 
Ja det känns ju att man lever om man säger så. 
Jag kan väl inte påstå att jag mått tipp topp hela helgen då jag mått lite dåligt efter cellgifterna i onsdags men det har ändå funkat och jag har även fått en hel del hjälp under helgen. 

Idag Valborg har vi varit en sväng i folkets park så fröna fick åka lite radiobilar och köpa sockervadd, sen har Linnea haft dans och så avslutade jag, fröna och mormor Gini dagen/kvällen med en promenad till söderledskyrkan här i Vilbergen där vi kollade på när dom tände majbrasan. 

Imorgon är det 1maj och majtåget med motorcyklar och gamla fina bilar och då är äntligen pappa Macke hemma igen, herre jädrar vad skönt. 
//Bex 


SM GULD🥇

Ja jag har inte så mycket mer att säga än.....SM GULD, SM GULD, SM GULD🥇🥇.
Shit vad skönt, både att vi tog hem guldet och även att det är över nu, mitt hjärta och mina nerver klarar inte det här, jag blir helt slut efter en match eftersom att jag spänner mig till max under några timmars tid. 
Men nu är det alltså över och det kunde inte slutat på nåt bättre sätt. 
Sen är det ju alltid kul att ha sällskap av två smålänningar i soffan oxå (mamma och mormor) och Becca förstås. 
//Bex 

Måtte detta gå vägen nu.

Då har vi idag kört inskolning nr: 2 med Liam då, inte det optimala för mig så här dagen efter medicin eftersom att jag känner mig lite påverkad av cellgifterna ändå, det är ju inte så att jag mår jättedåligt men när man är trött, tung i huvudet och inte har nån ork eller lust till nånting egentligen så är en folkmassa av ett 20-30tal ungar inte det mest avslappnande som finns. 
Jaja, nu är det bara en inskolning kvar sen är det över. 
På eftermiddagen följde jag och Linnea med svägerskan och kusinen ut till stallet som vanligt på torsdagar och efter det så följde vi även med dom hem och åt lite tacos. 
Sen åkte vi hem och nu sitter jag här hos Becca med hjärtat i halsgropen och hoppas innerligt på att vårt lag vinner den här matchen så att det blir en sista match på lördag som HV71 självklart vinner😉
//Bex