Kanske väntar förgäves.

Jahop då var halva den här helgen avverkad, men vi har hunnit med en hel del, haft middag med svärmor och svägerskan, lite innebandyträning med Liam, en spännande hockeymatch på tv:n och gjort en odling på balkongen. 
Jag menar nu när inte kaninerna bor här längre så har vi ju platsen på balkongen och det känns ju som ett växthus där ute många gånger så då tänkte vi att vi gör ett försök till att få lite goda grönsaker. 
Barnen har själva valt en del av vad som ska odlas och dom har även varit med och sått så nu är det bara att vänta och se vad som ploppar upp, finns en liten risk för övervattning dock då ungarna gärna vill gå och vattna hela tiden, men jag har i och för sig en förmåga att glömma vattna så det kanske blir bra till slut.
Jag misstänker ju att mycket av det vi har planterat aldrig kommer komma upp ur jorden och se dagsljus, vi har inte använt nån gödslad jord eller nåt sånt där som man säkert ska göra, vi har bara köpt en säck med vanlig jord och så får vi hoppas på det bästa, mest som en rolig grej liksom, och ungarna tycker det är jättespännande, dock en aning otåliga då dom tror att det ska komma upp nåt ur jorden på direkten, men den som väntar på nåt gott.... ja kanske väntar förgäves i detta fall😆 
//Bex 

Kommentarer:

1 Totte:

Är mycket näring mm i nya säckar med jord så i regel behöver man inte gödsla första tre veckorna.
Därefter så kan man fylla på med näring efter behag.

Svar: Ah, bra att veta, tack för tipset Totte.
Själv har jag inga gröna fingrar överhuvudtaget så jag kör lite på känslan bara.
Bex

2 Totte:

Är mycket näring mm i nya säckar med jord så i regel behöver man inte gödsla första tre veckorna.
Därefter så kan man fylla på med näring efter behag.

Kommentera här: