Jag kan, jag vill och jag orkar

Bara så jag. 

Ja då var vardagen i full gång nu då, Macke jobbar och frita har öppnat, men då jag faktiskt mår helt ok nu när jag inte tar en massa cellgifter så bestämde jag mig för att förlänga frönas sommarlov lite, så jag ringde till frita imorse och sa att mina ungar får vara hemma ett tag till. 
Alltså jag vill ju ha ungarna hemma så mycket som jag bara orkar, jag är ju ingen lat morsa som lämnar fröna till dagis och frita bara för att få egentid och göra vad jag vill, utan anledningen till att jag lämnar dom är för att jag antingen har sjukhusbesök eller att jag inte mår helt ok och måste spara på mina krafter då barn oftast tar väldigt mycket energi av oss vuxna. 
Men då svägerskan och barnens kusiner oxå är hemma fortfarande och har sommarlov så har vi ju några att hänga och hitta på saker med på dagarna och det underlättar ju väldigt mycket. 
Så idag var vi först en sväng till Svärtinge, sen åkte vi till en lekpark så barna har fått springa av sig lite och tillsist så åkte vi hem till oss och åt lunch med glass till efterrätt. 
På eftermiddagen innan kvällsmaten tog jag och ungarna oss en cykeltur nu när Liam äntligen har lärt sig cykla.  
Jag och svägerskan har nämligen kommit överens om att vi ska försöka att inte göra av med mer pengar än nödvändigt, det går åt så mycket pengar under semestern ändå så nu ska vi snåla minsann😉
Näe vars men allt behöver faktiskt inte kosta jättemycket och fröna får faktiskt nöja sig med enklare aktiviteter ibland. 

Bästa grannarna Rolle och Bettan är även hemkomna från deras Berlinresa och glad blev ju jag när dom kommer med en skitsnygg t-shirt som dom hade fått syn på och direkt tänkt på deras favoritgranne😊
Den passar perfekt, och skriker verkligen Beccy då den är både rockig och innehåller en döskalle. 
Bra när grannarna har koll. 
//Bex 

Kommentera här: