Äntligen innebandy.

Idag fick Liam äntligen prova på innebandy på riktigt. 
Gruppen han tränade med var egentligen årskullen över honom men jag tror att det var en och annan 5åring med oxå, men jag tyckte nog att han hängde med lika bra som många av dom andra barnen, det var ingen jätteskillnad mellan alla ungar som var där, dom fick öva på att passa och dribbla och efter det spelade dom även lite match, Liam visade sig vara ganska duktig på att bryta när motståndarlaget anföll men han har dock tittat lite för mycket på hockey och hockeytacklingar. 
Mycket spring blev det iallafall och han blev nog ganska trött efter träningen men det kunde han självklart inte erkänna. 

På eftermiddagen hade det idag blivit Linneas tur att gå med pappa Macke på vita hästenmatch och Liam fick istället sitta och titta på matchen hemifrån, men det går lika bra det för då kan man ju även sitta och skifta mellan alla andra hockeymatcher som spelas samtidigt. 

Mackes kusin Ida kom även förbi och visade upp nya tillskottet Molly som kom till världen i måndags. 
Så grattis säger vi till Ida, Kim och hela familjen Lindberg. 
Nu blir det mys i soffan men dessvärre är det ju inga gladiatorerna på tv:n ikväll och när fröna (efter viss besvikelse) då får bestämma så blir det Melodifestivalen.
Jippi, jag som bara älskar Melodifestivalen....NOT!! 
Ja om det inte råkar vara nån hårdrockslåt då förstås😉
//Bex 

Kommentera här: