Mycket som ska göras.

Skaplig bula. 

Idag har jag varit med Linnea på skolan en stund på förmiddagen för att se hur det går till och hur dom arbetar, det är faktiskt Linnea själv som tjatat om att hon vill att jag ska vara med i skolan och titta så det är ju inget som jag har hittat på. 
Och då det imorgon är dax för cytostatika igen så passa det bäst för mig att vara med på skolan idag eftersom att jag blir på så fruktansvärt dåligt humör efter behandlingarna, och med den korta stubinen som man då har kanske man inte ska utsätta sig för att vara omringad av ett 20tal ungar. 
Men dagen innan behandling brukar vara ganska fullspäckad ändå, jag brukar tvätta och se till att kylskåpet är fyllt med det som kan tänkas behövas dom närmsta dagarna, då jag inte brukar vara så sugen på att åka och handla dagarna efter behandling, jag blir stressad och irriterad, jag glömmer hälften och efter att ha gått i halva butiken vill jag bara ut därifrån. 
Så att handla innan behandling är det bästa och sen skickar jag ner Macke till affären om det är nåt som tar slut eller fattas. 

Har även städat kaninernas bur idag med frönas "hjälp" så det blev ju att städa efter dom oxå på balkongen då det låg halm och spån över hela golvet.
"Jag kan jag kan" säger ungarna hela tiden även om man ber dom att vänta och sen kommer mycket riktigt hälften på golvet då  säcken som allt skulle i vek sig😩
Och då kommer man genast på varför man gör allt själv istället, det blir liksom mindre arbete i längden. 
Jaja nu är det gjort iallafall och trött och öm i kroppen blev jag på köpet. 

Möttes av en något ledsen dotter idag när jag hämta henne på skolan, hon hade åkt på en rejäl smäll när dom lekte och hon hade dykt in i ett bord. 
Snörpan då. 
Hon ser ut som en riktig slagskämpe. 
//Bex 

Bort med det negativa.

När dagis är stängt får man först följa med mamma till sjukan och är man då duktig och snäll så får man belöning. 


Jag har lagt alldeles för mycket fokus på ekonomin på sista tiden, och förvisso tycker jag att det är sjukt och helt j@vla fel att FK räknar ut min sjukersättning (sjukpension) på mina sjukskrivningar, men vad ska man göra åt saken. 
Just nu kan jag bara vänta och se vad afa försäkringar har kommit fram till och om vi har tur så kommer ekonomin inte bli så himla mycket sämre än när jag var sjukskriven. 
Usch jag blir verkligen lite trött på mig själv ibland, igår när jag satt och pratade med min svägerska Madde så hörde jag själv hur tråkig och ledsamt det lät, och så tänkte jag för mig själv "det där är inte jag"
jag är inte den som sitter och gnäller och tycker synd om mig själv och bara fokuserar på det negativa, jag är ju vanligtvis glad och positiv, och som Madde sa igår, jag har en underbar familj, Macke har ett bra jobb, vi har ett bra hem som vi dessutom äger (eller ja hur man nu vill se't, banken äger och vi betalar) och vi har en stor släkt som ställer upp i vått och torrt, (min sida är dock inte så stor😆) men vi har det j@vligt bra helt enkelt. 
Fasiken det finns ju människor som inte har nåt av detta, och värme & kärlek som är det viktigaste av allt, så vad gör då några tusenlappar hit eller dit. 
Alltså man känner sig nästan som en bortskämd liten snorunge som klagar på att man inte kan köpa vad man vill. 
Men det är nog paniken som infinner sig när man får beskedet om hur mycket man kommer att förlora varje månad, alltså självklart kommer det att bli skillnad och vi kommer behöva dra ner på saker, men det är bara att inse att man inte alltid kan få som man vill.
Sen kommer det komma perioder då allt känns skit och hopplöst och utgifterna är större än inkomsterna, det kommer att dyka upp saker som vi inte kommer kunna vara med på på grund av ekonomin, vi kommer inte kunna åka på resor och dylikt så ofta som vi hade velat, men det är ju många som sitter i den situationen så vi är ju knappast ensamma. 
Men så hör man om dom här rika personerna som har hittat nåt jävla kryphål som dom kan utnyttja och då bara sitta på sina arslen och håva in ersättningar och skattepengar, det är egentligen dom personerna som man känner mest agg emot, dom som redan har det gott ställt och som definitivt inte behöver några bidrag, det är när man hör om sådana människor som man blir så förbannad. 
Men som ordspråket säger "mycket vill ha mer"
//Bex 

Glad om jag slipper😉

Ja idag fick det bli bio för fröna då dom gärna ville se filmen om de små norska barnidolerna Marcus och Martinus, och då barnen hade biobiljetter som måste användas och då vi även inte hade några planer för dagen så blev det en perfekt lösning. 
Och då Macke gärna sitter och diggar till de norska grabbarna hemma i lägenheten när fröna dansar till deras musik så fick han oxå äran att följa med dom på bion, jag själv har ju lite svårt för den musiken så jag är ju bara glad om jag slipper😉
Så jag gick runt på stan istället och var bered om Macke skulle ringa och skicka ut Liam ifrån biosalongen eftersom vi inte var riktigt säkra på om han skulle orka hela filmen, men det gjorde han. 

Imorgon är det dax för blodprover igen och då Liams dagis är stängt så får han snällt följa med mamma upp till sjukan, så jag hoppas verkligen inte att det är så fruktansvärt mycket folk där imorgon. 
Jag måste säga att jag känner mig lite orolig då jag haft värk i mina axlar den senaste veckan, den håller dock inte i sig hela tiden utan lättar ibland men så kommer den tillbaka med jämna mellanrum. 
Det gör liksom inte ont när jag gör något speciellt utan det är en värk som ligger och maler hela tiden och det gör nästan mer ont när jag inte gör nånting utan bara sitter och försöker slappna av. 
Det är bara att hoppas på att det är en värk som dykt upp för att man gjort lite för mycket sista tiden och att man gått och spänt sig när det varit kallt ute etc etc. 
//Bex