Sista semesterveckan.

Idag fick det bli en tripp ut till Kolmårdens djurpark då vi kände att det blev lite för kallt och blåsigt för att åka och bada. 
De gamla grannarna Olle och Johanna med barn fick vi med oss oxå så det blev en riktigt liten trevlig utflykt så här på måndagen. 
Det blev glass, lek, karuseller och en himla massa söta djur, en perfekt dag. 
Nu när det fortfarande är semestrar så är det ganska mycket folk i djurparken så vi stod över alla shower och linbanan idag då vi inte var så sugna på att spendera den tiden i kö. 
Men en del karuseller och chokladhjul blev det allt. 

Macke är dessvärre inne på sin sista semestervecka nu så man får passa på att göra lite dagsutflykter med hela familjen medan man kan. 
Så imorgon hoppas vi på att solen skiner och att det är värme i luften så vi kan få åka och bada lite. 
Macke är ju en badkruka men vi andra i familjen gillar att bada, om det är så pass varmt i luften så man inte fryser när man kommer upp ur vattnet vill säga. 
//Bex 

Bättre bekväm än snygg.

Sport-bh, mitt nya favoritplagg. 

Nu har jag bestämt mig, jag ska skita i löspattarna hädanefter. 
Nu är det inte så att jag varit flitig användare av dom ändå, varken dom i silikon eller vaddering, men när jag har velat vara lite extra fin vid festligare tillställningar så har dom åkt på. 
Kläder gör sig oftast finare på kroppen om man har ett par bröst som sticker ut lite under blusen, klänningen eller vad det nu kan vara. 
Men nu har jag bestämt mig för att droppa bröna helt och bara använda sådana kläder som jag känner mig bekväm i utan att ha några fejkbröst. 
Jag har börjat använda väldigt mycket sporttoppar, även när jag badar för dom sitter på plats, dom sitter tätt emot kroppen, tappar inte formen när dom blir blöta och många toppar är väldigt fina och dessutom väldigt bekväma, man får dock leta ett tag innan man hittar dom som funkar då tillverkarna gärna stoppar i en liten extra vaddering för syns och bekvämlighetens skull, och då det inte funkar på mig eftersom att jag bara kan fylla ut mellanrummet som blir mellan huden och toppen med luft så ser det väldigt konstigt ut. 
Så det blir mycket kläm och känn innan jag går in i provhytten när jag ska köpa en ny sporttopp. 
Men bröna lägger jag nu alltså på hyllan då det är väldigt mycket bekvämare att vara utan och slippa svett och värme som blir utav dom 
Kanske kommer att ändra mig framåt men just nu när det är varmt ute känns det bäst så här. 
Så på nästa resa får bröna ligga kvar här hemma, förstå bara vad plats jag sparar i resväskan😉
//Bex 

Balsam för själen

Efter en mindre bra start på denna dagen så blev det en helt underbar eftermiddag ute på landet med grannarna Rolle och Bettan, vi har grillat och ätit gott, fikat, lekt med hundarna och barnen och bäst av allt tagit oss en ridtur på islandshästarna.
Fröna var jätteduktiga på hästryggen som både skritta och tölta. 
Och Liam som typ aldrig ridit förut (inte på riktigt iallafall) han tyckte det var jättekul och ville bara tölta mer när han fick smak på det. 
Så skönt att komma ut till landsbygden och slippa stan för ett tag. 
Det är balsam för själen. 
//Bex