Känslan av frihet.


Idag har jag gjort det igen, jag har varit iväg och ridit islandshäst. 
Denna gången var jag med grannen Bettan och två tjejer till utåt Söderköping och red. 
Dessa tjejer har dessutom god hästvana så det blev ganska mycket tölt och galopp, och som vanligt så blir jag nervös till en början men när man väl sitter på hästryggen i full galopp så finns det fasiken ingen bättre känsla, man bara släpper allt och njuter av nuet, då finns det inga problem i världen att grubbla över. 
Och dom timmarna behövde jag nu innan nästa vecka, för veckan som kommer är näst intill fullbokad med prover, behandling och olika möten med både dagis och HSB. 
Dessutom är det ju fortfarande helg för mig och fröna som inte ska tillbaka till skola och dagis förens på onsdag. 
Så imorgon får Liam följa med upp till sjukan när jag ska ta prover, Linnea övernattar hos kusinen inatt så henne hämtar jag först imorgon efter jag varit på sjukan. 

Får vi se hur bra jag mår i kroppen imorgon efter flera timmar på hästryggen idag, jag känner mig ganska mör nu så här på kvällskvisten och värre lär det väll bli, som sagt jag kände i slutet av våran rutt idag att jag inte riktigt klarade av att hålla hästen som jag ville då orken inte längre fanns så det var tur att jag inte fick någon unghäst direkt. 
Men jag är så glad och tacksam att jag fick chansen att följa med idag och att de andra tjejerna hade tålamodet som krävdes då jag inte riktigt gör allting rätt från början😆
//Bex 

Kommentera här: