Fight tills någon segrar.

Då har jag fått tid för nästa röntgen nu då, den röntgen som kommer att avgöra hur min sommar kommer att bli, kommer jag få ta ett uppehåll i cellgifterna eller inte?! 
Självklart så fick jag en tid den dagen då frita håller stängt och då skolavslutningen redan varit. 
Det är helt otroligt att dom alltid lyckas pricka in dom dagarna eller väldigt ofta iallafall.  
Jaja värre problem kan man ju ha. 
Hur som helst om det vill sig väl så kan behandlingen nästa vecka bli den sista, för ett tag iallafall, vet inte hur länge jag kan få hålla upp med cellgifterna men ett uppehåll skulle nog vara bra för min kropp just nu då den tar väldigt mycket stryk av medicinerna.
Det är ju liksom inte bara det sjuka och dåliga i kroppen som får sig en smocka av cytostatikan utan även det friska får ta emot många smällar det oxå, så just därför behöver min friska del av kroppen få återhämta sig lite. 
Ingen klarar väll av att ta emot hur mycket stryk som helst, nån gång måste man ju bara få resa sig och andas lite och samla nya krafter, man skulle faktiskt nästan kunna jämföra fighten i kroppen med fighten i en boxningsring, antingen så blir man knockad till golvet direkt eller så tar man pausar och går rond efter rond tills någon segrar. 
Och det är just en sådan paus som jag skulle behöva just nu så jag kan samla mig och gå in i nästa rond. 
//Bex 

Kommentera här: