Bara längtar till soffan.

(null)

Japp då var det lördag igen och innebandy för hela slanten. 
Som vanligt blev det nästan 3 timmar i idrottshallen så träsmaken i röva tar nog flera dagar innan den försvinner. 
Träningstiden är ju liksom mitt på dagen så vi kommer ju inte hem förens typ 14:30 på eftermiddagen och då blir det en intensiv timme där det ska fixas fram mat, ätas, duschas och plockas iordning på träningskläder mm. 
Idag tänkte jag vara duktig och stod därför i förmiddags och stekte pannkakor innan vi åkte på träningen så att vi skulle slippa äta på en viss hamburgerkedja efter träningen som vi gjort dom andra gångerna. 
När klockan blir så mycket och dom varit så aktiva och det ända som dom ätit sedan frukosten är frukt så känns det som att det är ganska bråttom med mat. 
Till och med jag som bara sitter på bänken hinner att bli jättehungrig. 
Men att äta snabbmat/skräpmat varje lördag är väll kanske inte det optimala, men det var inte pannkakor heller, så vi tar nog nåt mindre slabbigt nästa gång typ pasta. 
Alltså jag vet inte vad mina barn gör när dom äter pannkakor men det är fasiken sylt/äppelmos och grädde överallt när dom är färdiga, så tur var väll att dom skulle duscha efteråt😬
Hur som helst så blir åtminstone jag väldigt trött av att först inte göra nånting på flera timmar och sen smäller det bara till och så ska allt göras på en och samma gång. 
Så soffhänget framför tv:n är väl välkommet när kvällen kommer, det bästa som finns när man är så trött är när man kan parkera sitt arsle i soffan och inte behöva göra nånting mer. 
//Bex 

Kommentera här: