Tar våran Macke ifrån oss.

(null)
Ännu en helg har passerat och den blev ju riktigt lyckad den oxå. 
Jag och Macke var igår på fest med mackes bowlingkamrater och dess respektive, det blev 5-kamp, god mat och en massa snack med nya bekantskaper (för mig då alltså) riktigt trevligt faktiskt. 
Jag är ju kanske inte världens stöttande "bowlingfru" alla gånger eftersom att det tar väldigt mycket av Mackes eller rättare sagt våran tid som familj. 
Men eftersom Macke har spelat väldigt länge och verkligen brinner för den här sporten så blir det väldigt mycket frånvaro och jag och fröna får vara själva en hel del, Macke spelar ändå i elitserien så det är klart att han är bra på sin sak, och lite stolt över pappa Macke är vi ju hela familjen, så det blir ju liksom lite blandade känslor när grabbarna i kaskad tar våran Macke ifrån oss. 
Jaja, en trevlig kväll blev det iallafall. 

Idag har Linnea varit på sitt första sammandrag med innebandyn, ända till Mjölby fick dom åka, så Linnea var väldigt spänd, nervös och förväntansfull igår.
Jag och Macke var själva inte med då Linnea önskade att det skulle vara så första gången, hon menade på att hon skulle bli mer nervös och okoncentrerad om vi suttit bland åskådarna. 
Och det får man väll respektera, hon sa dock att vi fick komma och titta på den sista matchen om vi ville, men vi valde att stanna hemma då det är en bit att åka och då Liam inte är jätteförtjust i att åka bil, och tur va väll det eftersom att den sista matchen blev inställd, tjejerna skulle egentligen spelat 3 matcher men det blev bara 2 då ett av lagen drog sig ur. 
Men vi fick foton och uppdateringar av Tessan, en av lagkamraternas mamma, under matcherna så vi hängde med lite på hur det gick iallafall. 
Tjejerna hade spelat jättebra, den första matchen hade dom förlorat, men motståndarna var dock 3-4år äldre än vad Linneas lag (IBF) är, men även om dom var så pass mycket äldre höll tjejerna undan bra och gjorde även några mål, men match nr2 var i samma åldersgrupp och då spelade dom oavgjort. 
Linnea kom hem och var jättenöjd och hade haft riktigt roligt och det är det viktigaste, när dom är så här små menar jag😉
//Bex 

Kommentera här: