En riktig skitdag.

Bläää, igårkväll gjorde biverkningarna sig påminda igen när jag var hemma hos Becca, jag började frysa, få huvudvärk och vaderna började krampa på mig. 
Att jag får kramp i vaderna är något nytt fenomen, jag har bara fått det en gång tidigare och det var sist när jag tog behandlingen som mixar antikroppar och skelettstärkande. 
Då fick jag så ont att jag knappt kunde stå upp, men denna gång tog jag tabletter i tid så nu fick jag inte riktigt lika ont, men att komma ur sägen dagen efter det krampar i vaderna är ett rent helvete, de flesta av oss har säker vaknat på natten av att ena vaden krampar och man vet inte vad man ska göra eller ta vägen, lite den känslan får jag i vaderna fast inte riktigt lika stark, men denna kramp avtar inte som kramp brukar göra utan den håller i sig upp till ett dygn. 
Idag har jag även som en rejäl träningsvärk i ryggen oxå, på sidorna av ryggraden liksom, men man kan ju få led och muskelvärk av medicinerna så jag misstänker att det är precis det jag åkt på. 

Usch vad jag känner att jag klagar, här är jag nyss hemkommen från en underbar semester med familjen i Spanien och så dröjer det inte många dagar tills man börjar klaga igen.  
Och tro mig när jag säger att jag inte vill vara den som gnäller och klagar, det är därför jag försöker hålla mig hemma när jag mår som sämst, det är liksom lite svårt att dra på ett leende och mörka hur man egentligen mår, men eftersom att detta är som min "dagbok" så är det här jag ältar och beklagar mig. 
Jaja det blir nog bättre när biverkningarna släpper. 
 Nu blir det fredagsmys med familjen på det gamla hederliga sättet, det vill säga godisskålen och soffhäng med idol på tv:n 
//Bex  

Nu är torsdagen som den ska igen😉

Imorse var det segt vill jag lova, när jag hade varit nere och lämnat fröna på skolan så gick jag hem och tog en lååång frukost i soffan framför Nyhetsmorgon. 
Först vid 10:30 tog jag mig i kragen och lämnade soffan för att överhuvudtaget göra någon nytta idag. 
Men efter jag plockat lite här hemma, varit och handlat på Ö&B, och förberett lasagne till kvällen så kände jag mig ganska pigg ändå.
Efter jag hämtat fröna från skolan igen så åkte vi med svägis Jenny och kusinen Nellie till stallet, och idag följde även Liam med då han var nyfiken på hästen Nisse som vi pratar så mycket om. 
Först sa Liam att han ville prova att rida på Nisse, men när han väl såg hästen och märkte att nisse inte var någon liten ponny som han hade föreställt sig så nöjde sig Liam med att klappa, rykta och ge Nisse lite godis i form av en morot.

Nu på kvällskvisten blev jag aningen trött och seg igen, men vad passar då bättre än att slänga sig i Beccas soffa som jag inte gjort på länge nu, men idag får det bli cider för min del då jag efter kvällsmaten känner i magen att jag omöjligt får i mig någon mjölkdrink, men Becca ska få sig en riktig torsdagsdrink och sen blir det filmtajm. 
//Bex 

Från solstol till sjukhussäng.

Jahop då har man gått från solstolen till sjukhussängen. 
Idag hade det nämligen blivit dax att åka till Linköping för att tanka på med lite mediciner igen, jag fick även det skelettstärkande (zometa) så vi får väll se om jag blir febrig denna gång. 
Hur som helst så frågade sköterskan Gittan hur jag mår och om resan hade varit bra, och jag måste säga att jag mår bättre än på länge just nu, har inte haft huvudvärk på bra många dagar och inte haft några speciella krämpor i kroppen heller, fick ju ont i ryggen två av dagarna nere i Spanien men det kom jag ju fram till att det nog var nån muskel som fått sig en smäll eller liknande. 
Och jag sa det till min sköterska att jag tror att det beror på att jag varit så avslappnad och inte stressat på mer än en vecka nu när vi varit iväg. 
Och sköterskan höll helt med mig, hon tror att stressen påverkar väldigt mycket på hur man mår. 
Men även om jag mår bättre än vanligt och känner mig mer tillfreds just nu så hade lik förbannat inte mina blodprover blivit bättre, nu är dom inte jättedåliga men mina vita blodkroppar låg fortfarande lägre än vad dom ska göra och jag tar som sagt fortfarande inga mediciner just nu som bör påverka dom vita blodkropparna, men det är inget som visar på att man ska börja bli orolig, men lite konstigt är det ju. 
Sen fick jag även en läkartid om ca:tre veckor eftersom att då borde svaren på magnetröntgen och datortomografin kommit och så får jag även då veta hur min nästa behandling kommer att se ut som jag kommer att göra senare samma vecka. 
Men jag ska dock inte träffa min läkare (Munire) denna gång utan ska få träffa en för mig helt ny läkare vid namn Joanna. 
Munire hade nämligen inga tider att boka framöver utan hon var helt fullbokad och om hon inte var bokad med patienter så skulle hon på kurs så för att jag överhuvudtaget skulle få träffa en läkare så fick det bli så här. 
Men som sköterskan sa så kan det vara bra och skönt att få prata med en annan läkare ibland, någon som inte är så inkörd på just mitt fall och kanske ser saker ur en annan synvinkel. 
Och på så sätt kan jag väll hålla med, även om jag har mycket tillit till min ordinarie läkare så kan det kanske vara nyttigt att få höra någon annans omdöme och utlåtande. 
Det blir nog bra det här oxå. 
//Bex