Det går fort när man har roligt.

Vissa helger går så fruktansvärt fort, helgen hinner knappt börja innan den är slut. 
Denna helg blev en sådan helg, det har liksom gått i ett hela tiden.
Vi startade igår lördag med att gå på dop för lilla Ellen, hon skötte sig väldigt bra och hade inga större problem med att bli blöt i håret😉
Efter vi hade firat och ätit en massa godsaker så fortsatte det med middag hemma hos Becca för mig och Sara som kom på besök ifrån Linköping. 
God mat och dryck och en hel del skratt blev det innan vi for ner på stan för att ta oss några glas med alkoholhaltiga drycker, men då vi uppenbarligen inte är purunga längre så blev det ingen jättelång pubrunda, men trevligt hade vi så länge den varade. 

Idag då Macke spelat bowling hela dagen så valde jag och fröna att utnyttja våra årskort på Kolmården, så vi tog med oss regnjackorna med hoppet om att vi inte skulle behöva använda dom, vi hade planerat innan att om det skulle börja regna så åkte vi hem, men så blev det ju inte.
Vi tänkte mer att några droppar vatten har väll ingen dött av, så vi hoppade på linbanan för där är det ju ändå tak på hytterna, men det hjälpte ju inte jättemycket då regnet blåste in från sidorna där det bara är galler. 
Jaja, en blöt och kall upplevelse blev det men vi fick ju användning av regnjackorna som vi släpat med iallafall. 

Nu har jag en vecka med prover och behandling framför mig, så nu blir det att sacka av lite på tempot. 
//Bex 

Kommentera här: