Börjat planera semestern.

(null)
Ja då var vi hemma efter våran tripp till mormor Gini i Nybro. 
Det har gått bra i det stora hela men det är ändå väldigt skönt att vara hemma igen, fröna blir ju lätt uttråkade och då vi åkte tåg så kunde dom ju inte ta med sig så mycket av de saker dom leker med här hemma. 
Men vi fick ju lyckligtvis tillgång till en basketboll iallafall och kunde vara ute och spela både fotboll och basket. 
Men nu är vi hemma och då jag idag hade ett möte inbokat så fick Liam gå på frita och Linnea sov över hos Emilia efter gårdagens innebandyträning och har spenderat dagen där. 
Tror det var välbehövligt för dom att få umgås med kompisarna och leka av sig efter några dagar tillsammans med mamma, mormor och gammelmormor, vi kanske inte är det roligaste sällskapet i längden i frönas ögon. 
Till kvällen var vi över hos Stoffe och Lovisa för att planera våran årliga göteborgsresa, det har ju liksom blivit lite av en tradition att vi varje sommar åker till Johanna och Johan i Göteborg som så snällt öppnar sitt hem och välkomnar oss att spendera några dagar av semestern tillsammans med dom. 
I år valde vi även att planera in en liten avstickare till Ullared innan vi åker hem, jag menar det är ju ändå på vägen eller nåt åt det hållet.
Och det finns säkert nåt som man behöver inne på gekås, om inte annat så ska jag nog hinna komma på ett och annat tills dess😉
//Bex 

Kommentera här: