Behandling, marknad och möte.

(null)
Fredag och helgen har börjat kan man säga. 
God mat och fredagsmys framför tv:n med dom bästa, även Becca och Apollo är här och gör oss sällskap. 
Igår efter behandlingen som gick väldigt bra förövrigt då mina provsvar såg jättebra ut, så det är nog bara vädret och omställningen från sommarlov till vardagen som gör mig mer trött och seg än vanligt. 
Fick även tider till röntgens i mitten av september, och hoppas på att fortsatt få vara fri från cytostatika ett tag till. 
Efter Linköping gick vi ner till centrumet här i Vilbergen där det var den årliga vilbergsmarknaden. 
Det blev lite brända mandlar och syskonfight i hinderbanan som ektorps fritidsgård ställt upp, lite lagom på en torsdag. 
Sen avslutade jag kvällen med att gå på föräldramöte med Liams klass för att få lite information om allvaret som väntar honom😉
//Bex 

Sätter ord på känslan.

(null)

Idag gick jag upp till sjukan för att ta dom där extra proverna som jag bad om.
När jag var färdig och ändå hade lurarna på huvudet så tog jag en uppfriskande promenad efteråt. 
Gå på promenad och lyssna på musik är så otroligt skönt, skingra tankarna och bara njuta av soundet i lurarna, det är något jag gör alldeles för sällan. 
Men när jag går där idag och spelar min spellista och mimar till låtarna så kommer en låt som jag nyligen lagt in i spellistan, sjukt bra låt men jag har aldrig riktigt lyssnat på texten eller greppat vad den handlar om, har bara trallat med i refrängen typ. 
Men idag på min promenad så lyssnade jag på vad dom sjunger och jag fick tårar i ögonen, jag var tvungen att byta låt då jag kände att jag var väldigt nära att brista ut i gråt.
Sååå fin och sorglig.
När jag hör låten tänker jag att den borde spelas på min begravning, den sätter liksom ord på känslan som både jag och jag antar att de närstående känner. 
Så väldigt fel att tänka dom tankarna men jag kan liksom inte rå för det. 
Och nu för tiden har jag extremt nära till tårar, men grina kan jag göra hemma i min ensamhet inte när jag är ute och går, så jag fick lyssna färdigt på texten "gone away" med five finger death punch (cover på offspring) när jag kom hem istället och det var ju inte utan att det kom en tår när jag även såg videon till.
//Bex 

Lite extra prover.

(null)
Idag ringde jag onkologen för att be om att få ta extra blodvärden innan jag åker till Linköping och får medicin på torsdag. 
Jag har nämligen varit tung i huvudet varenda dag en längre tid nu, det kan bero på väderomslaget det kan bero på något helt annat men kände att jag ville ta lite extra prover om det skulle vara något som visar sig i blodet, uteslutningsmetoden kan man säga.
Jag har ju mina inplanerade röntgens nu i september så då blir det en bättre koll, men man kan väl aldrig vara tillräckligt försiktig. 
Jag avskyr verkligen när man har en känsla utöver det vanliga i kroppen, blir så sjukt nojig, jag vill verkligen inte tänka negativt och försöker att slå bort dom tankarna men jag vet ju hur fort det kan gå åt fel håll så det är fasiken inte lätt. 
Jag känner mig lite jobbig och besvärlig när jag styr och ställer, speciellt när det bara är indicier, men jag vill gärna inte stå här sen och ångra att jag inte ringde den där extra gången. 
Jag tror visserligen att det finns folk som är mycket värre än mig men jag vill liksom inte vara till något besvär. 
Vill inte vara den som sticka ut för mycket i "landet lagom". 😉
Näe vars, men är det något som inte känns bra så ska man höra av sig säger dom och det har jag ju gjort nu. 
Så får vi väl se vad provsvaren säger på torsdag. 
//Bex