Vilket strul för en liten spruta.

(null)
Startade upp denna sportlovsvecka med ett besök på vårdcentralen, var ju tvungen att ta den antihormonella sprutan innan vi imorgon ska åka till mormor Gini
Och vilket strul det blev med sprutan oxå.
Gick igår till apoteket för att hämta sprutan men när kvinnan bakom kassan fick fram mina recept så har väl onkologen inte lagt in några nya recept så det fanns inga sprutor kvar att hämta ut, lite panikkänsla blir det då eftersom att det var söndag och onkologen är stängd, sprutan skulle tas idag 09:30 och det är inte säkert att jag får tag i någon sköterska innan dess som kan fixa mina recept😱 
Men apotekaren kollade upp på vilka apotek som sprutan fanns, och både vrinnevisjukhuset och Vilbergen hade den på lager.
Så jag ringde onkologens akutmottagning och frågade om dom kunde lägga in ett recept åt mig, när det var fixat åkte jag till apoteket på vrinnevi eftersom att det skulle vara öppet till 18:00. 
Men så var det då alltså inte för när jag kom dit så var det stängt.
Dom hade inte ens öppet på söndagar😫
Måttligt irriterande, allt detta strul för en jädra spruta. 
Så då fick jag helt enkelt ställa klockan imorse så jag kunde ringa Vilbergens apotek när dom öppnade och be dom lägga undan sprutan till mig, så att jag kunde hämta den på vägen till vårdcentralen. 
Alltså det blir så sjukt jobbigt om inte allt går som planerat. 
Men nu fick jag min spruta i magen imorse tillslut. 
Så efter morgonens bravader hade jag lovat ungarna att vi skulle göra något roligt och då fröna var väldigt överens om att dom ville åka skridskor så packade vi väskan och åkte till bandyplan bredvid ishallen. 
Då det var lite småkyligt och ruggigt så trodde jag inte att vi skulle bli så långvariga men i 2 1/2 timme höll ungarna ut och då var det ändå jag som fick säga att jag tyckte det räckte för dagen. 
Dom hade ju även innebandyträningen att se fram emot oxå. 
Förstå om man hade hälften av deras energin då skulle man vara glad. 
Hur som helst, nu får vi hoppas att vi kommer iväg imorgon bara då mormor Gini gått och blivit förkyld, men så länge hon inte har feber eller är sängliggande så åker vi som planerat. 
Vi ska ju åka tåg så fröna är skapligt taggade vill jag lova. 
//Bex 

Kommentera här: