Jag är så bra på att hålla mig aktiverad.

I detta lilla utrymme finns allt från kläder och skor till frönas spel och pyssel.
Nu är åtminstone golvet tomt så att man kan gå där inne😱 (null)
Det är väl helt otroligt att det alltid finns nåt att göra här hemma, har man inte tvätt och städning på schemat så finns det så mycket annat. 
Jag hade även tänkt starta ett projekt i garderoben, det har varit en sådan tokig oordning där inne och det har blivit det där utrymmet som dom flesta av oss har där man bara slänger in all skit och stänger dörren, men då vi varken har tvättstuga, garage eller nåt extrarum så blev det garderoben. 
Men vi skulle verkligen behöva ha lite ordning där inne då vi är i behov av ytan så det är nu nästa projekt som jag kommer starta. 
Det är mest rivning och organisering så det är ju inget som kommer att kosta oss några stora summor, plus att golvet vi ska lägga där inne redan finns då det blev över när vi la om golvet i kök och hall vid inflyttningen. 
Så det känns som att det inte kommer bli så jättejobbigt eller ta nån jättelång tid. 
Men det slutar väl som vanligt att jag har tagit mig vatten över huvudet och mackes kusin Stoffe får komma hit för att styra upp det som jag trodde att jag/vi skulle klara av själva.
I mitt huvud så ser det liksom inte så jättesvårt ut.🤪
Egentligen var det ju köket som jag ville göra om härnäst, men då vi inte har dom enorma summorna som det kostar att göra om ett kök och i våran situation kommer vi inte kunna spara ihop till det heller just nu, så då släpper jag det för tillfället tills vi vinner stort på lotto😆
Så imorgon blir det en sväng till Ikea för att få några tipps, knep och inspiration till mitt nya projekt. 
Jag ska ändå till Linköping för medicin imorgon så vad passar väl bättre än att ta en sväng till Ikea då. 
//Bex 

1 av 3 avklarat.

En c-vitaminboost efter man yrvaket vaknar upp i röret.  (null)
Ja då var ett av sjukhusbesöken för den här veckan avklarat, och som vanligt fick jag kämpa för att hålla mig vaken i det bullrande röret på magnetröntgen. 
Alltså jag blir så trött i huvudet av allt oväsen så det blir liksom sövande, men idag behövde jag inte ta om några bilder iallafall på grund av vibrationerna av mina snarkningar😂
Nästa måndag är det ännu en röntgen på resten av kroppen, sen är det bara den förfärliga väntan. 

Efter dagens sjukhusvistelse så åkte jag för att storhandla och då jag bara känner mig så himla trött och tråkig just nu ungefär som vädret utanför fönstret så bestämda jag mig för att köpa en sjuhelskotta massa citrusfrukter och åka hem för att göra mig en rejäl c-vitaminboost. 
Det kan ju knappast bli värre tänker jag, och all denna mixade frukt tillsammans med lite yoghurt och honung blev verkligen jättesmarrigt.  
Så även om jag inte blir piggare och gladare av det här så har jag en mage som är riktigt nöjd iallafall. 
//Bex 

Den pedagogiska morsan.

(null)
Idag blev det att träffa våra gamla grannar Olle och Johanna med barn.
Jag och fröna åkte dit vid lunch för att leka lite, och det var precis vad ungarna gjorde, det spelades basket då pappa Olle  visserligen var den som var mest tävlingsinriktad, men sen blev det även maskerad, charader, bad och en gofika så här på en söndag. 
Vi träffas inte så ofta nu för tiden men oj vad ungarna har roligt när vi ses.
När vi lämnat dom gamla grannarna så hade jag lovat fröna att vi skulle åka och mata änderna då vi hade lite bröd hemma som vi var tvungna att göra oss av med. 
Och istället för att kasta det då är det väl bättre att mätta några magar.
Och tro mig att änderna blev som tokiga när dom såg att vi kom med en brödpåse, och jag fick mig även ett gott skratt när Linneas bröd började ta slut och hon sakta men säkert började backa för att komma ifrån fåglarna, men ju mer hon backade desto närmare gick änderna så det slutade med att Linnea springer för glatta livet vid strömmen och skriker att maten är slut.
Jag som är en sådan väldigt pedagogisk morsa står bara och asgarvar så jag tjuter medan Linnea springer runt och vrålar att jag ska hjälpa till istället. 
Ja vad kan man göra, det var ju ungarna som ville åka dit. 
Liam stod lugnt mitt i klungan och försökte läxa upp änderna att man faktiskt inte snor maten från varandra. 
Ja har man inget bättre för sig en söndagseftermiddagen så är det ett perfekt tidsfördriv, ungarna får springa lite och mamma får sig ett gott skratt😂

Imorgon sätter allvaret igång igen.
Jag startar upp veckan med en magnetröntgen, för att sen på tisdag ta prover inför behandlingen som är senare i veckan. 
Det är vid dom här tillfällena som man verkligen märker av sin sjukdom, jag som förövrigt mår ganska bra.
Men när den här tiden kommer så medför den även en del oro och nervositet. 
Inget onormalt i det kanske men det är ganska påfrestande. 
//Bex