Ungarna ska inte se min rädsla.

(null)
Det finns vissa saker och situationer som får mig att bara vilja brista ut i gråt. 
Det kan handla om känslor, tankar, händelser eller ekonomi. 
Jag vet det är ett förbaskat tjat om denna ekonomin, men jag och Macke får nog försöka att tänka om lite och verkligen hålla stenhård koll på in och utgifter, för som det sägs så blir barnen dyrare ju äldre dom blir och jag kan väl inte göra annat än att hålla med, för det är nu som man börjar märka av det. 
Det finns t.ex vissa idrotter som fröna mycket möjligt kommer att vilja prova på men som vi helt enkelt inte kommer att kunna erbjuda dom. 
Linnea har t.ex pratat om ridskola, men den kostnaden kommer vi aldrig ha råd med så jag blev väldigt glad när hon istället började intressera sig för innebandyn som är en något billigare sport kan man säga. 
Sen finns det oxå handlingar och ord som gör ont i hela kroppen. 
Som här om kvällen när jag och Linnea sitter och tittar på tv, då innan det programmet som vi ska se börjar så är det en man som presenterar kommande program i kanalen och "promotar" då cancergalan med att säga "det är många som dör i cancer varje år men tack vare forskningen så försöker vi minska den siffran" eller nåt i den stilen.
Linnea nämner då att en i hennes klass haft en mor eller farförälder som dött i cancer, japp det är tyvärr sånt som händer säger jag då lite snabbt för att försöka att inte göra någon större grej av det hela.
Sen slänger hon armarna runt min hals och säger "Å vad jag önskar att du inte hade cancer mamma"
Då är det inte lätt att hålla igen tårarna, men man får försöka bita ihop för jag vill gärna inte visa för fröna när jag blir ledsen på grund av sjukdomen, jag vill inte att dom ska se min rädsla för sjukdomen och vad den kan göra, för det kan nog smittar av sig och ungarna ska absolut inte gå och vara rädda för vad som kan hända. 
Så då gråter man en skvätt efteråt istället när fröna inte längre ser. 
Det är inte lätt att hålla igen tårkanalerna alla gånger när det ibland krävs så lite för att bli ledsen och berörd. 
//Bex 

Kommentera här: