Sol, bad och grillning.

(null)
Sol, bad, grillning, mycket annat går verkligen inte att göra i denna hettan, men inte för att jag klagar, jag ligger gärna i vattnet och blaskar någonstans. 
Igår var vi i Motala på varamobadet med våra vänner och gamla grannar Olle och Johanna, det är ju riktigt fint där men tyvärr så har det ändrats till det värre när det gäller nedskräpning och folk som saknar respekt. 
För ett antal år sedan var varamobadet min absoluta favvoplats att bada på men efter igår kan jag väl inte påstå att jag är jättesugen på att åka dit igen. 
Tråkigt men sant.
Till kvällsgrillningen gjorde Olle och Johanna oss fortsatt sällskap och det blev en supermysig heldag. 
Idag tog vi en paus från badandet eller fröna passade på att plaska runt i spabadet när vi till kvällen grillade hemma hos Ida och Kim men imorgon blir det bad igen😉
//Bex 

Välkommen till familjen.

(null)
Idag blir min älskade Macke 35år. 
Vi har firat lite här hemma med gofika men igår var vi ute i skogarna utanför Östra Ryd och hade ett litet trevligt kalas för Macke och hans tvillingsyster Madde. 
Sommarnöjet där kalaset ägde rum ägs av Maddes kille Pers föräldrar och snacka om att det var ett riktigt sommarnöje, precis vid vattnet där man både kunde bada och fiska så vi passade självklart på att göra båda delarna och Liam var superlycklig över att få fiska lite fisk efter allt krabbfiske i Göteborg. 
Tyvärr så hade jag så sjukt ont i munnen igår, det kändes som om jag hade blåsor ända ner mot halsen och det sved när jag åt, men idag känns det bättre igen, känner av det lite när jag äter bara, konstigt och jag vet inte vad det beror på, kanske medicinerna, kanske nåt annat. 

Sen välkomnar vi även våran nya familjemedlem Sky Ellen Bernhard, en söt liten dvärghamster som vi hoppas kunna ha stående i Linneas rum utan att någon reagerar, både Macke och Liam blir ju lätt lite snörvliga vid pälsdjur och gräs, men denne lille krabat behöver varken halm eller hö så vi håller tummarna att hon ska få bo kvar här. 
//Bex  (null)

Avslutet på en lyckad semester❤️

(null)
Nu är vi hemma igen efter en helt underbar semestertripp. 
Det har badats, shoppats, skrattats och skojats. 
Vädret har varit kanon och bidragit med en stor del till en lyckad semester då vi har kunnat åkt runt en del och besökt olika badplatser, men så har vi även haft bäst sällskapet oxå. 
Shit vad kul vi har haft, dom är knasiga hela gänget och jag bara älskar det. 
Sorgligt att det är slut för denna gången men allt måste ju ha ett slut och det är bara att se fram emot nästa år redan nu. 
Fröna fick även ett skapligt lyckorus av att få träffa Morgan igår, Liam gick en lång stund efteråt och gottade sig i att han äntligen fick träffa och ta foto med Morgan, och Linnea tyckte liksom att det var lite pricken över i:et på våran semesterresa.
Fröna har gått och pratat om det i flera dagar om hur det skulle vara att få träffa någon av ullaredskillarna från tv😂

Idag på hemvägen besökte vi Gränna för att ta oss en glass och en bensträckare, varken Macke eller jag har varit där tidigare och det var verkligen värt ett besök och när vi var där blev vi bara tvungna att besöka en av alla polkagrisfabriker och handla lite riktiga Grännagrisar😉
Imorgon blir det att gå på lite party då både Macke och tvillingsyrran Madde blir 35år på söndag🎉🍾
//Bex