Nere i djupet.

(null)
Idag provade jag och Linnea på en ny badplats vid en sjö vid Lotorp strax utanför Finspång med svägerskan Jenny och ungarnas kusiner. 
Det var en jättedjup sjö som var perfekt för dyk och hopp från bryggan, dock kunde vi inte snorkla eller rättare sagt så vågade vi inte med tanke på att det blev djupt nästan direkt och då snackar vi djupt, typ en meter ifrån kanten blev det helt plötsligt en brant backe och becksvart, och då jag tittat alldeles för mycket på otäcka filmer så visste jag inte vad jag skulle träffa på där nere i djupet😂
Så vi hoppade, dök och guppade runt i badringen istället. 
Macke och Liam var iväg och fiskade hos Madde och Per.
Dom är ju inte jättemycket för att bada dom där grabbarna speciellt inte Macke. 
Liam älskar att bada när han väl är på plats i vattnet men fiske frestar ju lite mer. 
Och han fick några småfiskar på kroken oxå.
//Bex 

Det får man lida för idag.

(null)
Idag har jag haft en trevlig dag tillsammans med min mamma och även mormor Gini som är här på besök ifrån Nybro, vi gick på stan, åt glass och träffade sedan upp resten av familjen för en middag på restaurang. 
Dock var väl inte maten den bästa vi ätit då den var ganska smaklös men man kan inte alltid bli nöjd, vi hade ju faktiskt fått en kanongod glass innan så man får vara glad för det, det kunde varit så pass illa att glassen oxå varit smaklös och då hade det verkligen varit katastrof😂
Skämt åsido, dock har vi en son vars humör kan förändras väldigt drastiskt och blir det inte som han har tänkt sig så får vi andra lida för det då det enligt honom är vårat fel. 
Tror kanske att de flesta föräldrar har gått igenom detta på ett eller annat sätt och då oxå vet att man kan bli ganska trött och irriterad på sitt barn och skulle lätt kunna sälja dom för en billig penning. 
Men med tanke på att Liam var så liten när jag blev sjuk så fick han oftast sin vilja igenom de första åren då man bara inte orkade starta en fajt om småsaker och det får vi nog lida för idag då han har väldigt svårt att ta ett nej. 
Ja det är då inte alltid lätt att vara förälder alla gånger och bland det värsta som finns är bortskämda ungar och så har jag själv skapat en😱
//Bex 

Lite släktträff❤️

(null)
Igår hade vi en underbar dag hemma hos familjen Lindberg som öppnade upp sitt hem för hela tjocka släkten, och näst intill alla var på plats. 
Supertrevligt med god mat, badande ungar och trevligt sällskap
Vi hade lite knytis kan man säga så att värdparet själva inte skulle behöva stå och laga mat till alla eftersom att vi ändå blev över 30 personer. 
Jag vet att jag sagt det förut men det tåls att sägas igen för jag är så otroligt glad och tacksam över att ha så många fina människor i mitt liv, dom är guld värda, dom är hjälpsamma, dom ställer alltid upp och dom får mig att må bra. 
Tänk vad tråkigt livet hade varit utan dom. 
❤️❤️

Imorgon går vi in i Mackes sista semestervecka och som vanligt så har det gått alldeles för fort, så vi får väl se vad som händer i veckan, lite beror väl på vädret förstås. 
//Bex