Tutten har anlänt.

(null)
Tjoho, igår låg det där i postfacket, ett stort brunt och vadderat kuvert innehållande min tutte, så nu har jag ett matchande par. 
Har dock inte hunnit att installera mig i dom nya bröna än men ska göra det någon dag framöver i lugn och ro. 
Kommer nog som sagt inte använda dom speciellt mycket ändå men när man ska klä upp sig och vara fin kan det kanske vara kul att ha ett par bröst, får prova mig fram hur pass varma dom blir när man har dom på sig en längre tid, men dom är åtminstone avsevärt mycket lättare än mina tidigare bröst, båda dom nya bröna väger alltså mindre ihop än vad ett av dom gamla gjorde, då kan man kanske förstå att jag inte velat gå och bära på dom i onödan. 
Nu ska dom bara passa i bh:arna som jag har här hemma oxå eftersom att dom här brösten är lite mindre, har inte varken råd eller lust att gå och köpa nya protes bh:ar. 
Men det löser sig nog. 
//Bex 

Vissa sportar medan andra badar.

(null)
Då har tjejerna varit på Daycamp för sista gången detta år, blev dock inte riktigt som dom hade tänkt sig då några i gruppen som tjejerna tillhörde inte kunde uppföra sig som man bör. 
Och jag tycker faktiskt att det är väldigt tråkigt eftersom att barn är där för att prova på olika sporter och ha roligt och alla sporter kan ju självfallet inte falla alla i smaken men så är det och det vet ungarna om innan dom åker dit. 

Jag, Liam, mamma och idag även Madde har varit och badad dom här dagarna, vi har även träffat upp de forna grannarna Adolphi vars äldsta grabb oxå har varit på Daycamp.
Underbara dagar vid vattnet. 
Och om vädret ska bli som dom säger så kan det nog bli en hel del bad nästa vecka oxå. 
//Bex 

Tuttar med posten.

(null)
Här sitter jag och väntar på att få ett brev där det står att jag kan gå ner till postombudet och hämta ut min andra tutte, hur många kan säg det egentligen att man väntar på att tuttar ska komma med posten😂
Sist jag var i Linköping så var jag ju och provade ut ett par nya bröstproteser då jag verkligen ogillar dom jag har, dom är bara stora, tunga och otympliga så jag använder dom aldrig. 
Jag har inte tänkt på att ta ut ett par mindre för jag tror inte skillnaden är så stor men sköterskan övertalade mig till att komma och åtminstone testa eftersom man faktiskt har rätt till att ta ut ett par nya tuttar vartannat år, och jag har inte tagit ut några fler sedan de först proteserna efter operationen. 
Jag provade 2 storlekar mindre än dom brösten jag har hemma men dom kändes fortfarande obekväma och tunga, men sen fick jag prova en annan fabrikant och jag måste säga att det var stor skillnad, mycket lättare och smidigare och sitter då givetvis tätare intill kroppen, dom var väl dock inte lika bra på baksidan som dom jag har men det är iallafall värt att prova, jag menar det kostar faktiskt inte mig nånting😉
Men då dom bara hade en tutte hemma så skulle dom skicka efter en till och sen sända den vidare till mig, så här sitter jag nu spänd av förväntan och hoppas att dom nya tuttarna kommer kännas så bra att jag kanske kan tänkas ha dom på festligheterna vi ska på i sommar. 
Håller tummarna✊🏼
//Bex