Påskmys och lite skräck.

(null)
Det blev en trevlig påskafton där vi först var på middag hemma hos svärföräldrarna och då jag sen fortsatte hem till Becca för film och drinkkväll. 
Har även förberett inför våran avresa till Nybro imorgon, stekt lite pannkakor och grejer så att vi har något att äta på tåget. 
Fröna ser ju väldigt mycket fram emot att åka tåg men det är ju ändå några timmars resa så lite käk och kortspel blir nog bra för att hålla oss sysselsatta, kan kanske bli någon fika oxå😉. 
Men nu är det filmtajm. 
//Bex 

Trodde alla läkare kollar journaler.

Lite påskfint🐣 (null)
Dom samlar ju verkligen inga pluspoäng den där vårdcentralen här nere i Vilbergen. 
Sköterskan som jag pratade med i måndags angående Linneas mage som skulle ringa tillbaka till mig innan veckan var slut har jag inte hört ett ljud utav, och nu är ju vårdcentralen stängd till på tisdag så hur dom hade tänkt sig det här har jag ingen aning om, dom sket väl helt enkelt i oss bara.
Fasiken vad besviken jag blir. 
Jag ringde igår oxå upp till barnmottagningen på vrinnevisjukhuset, där var sköterskan som jag pratade med väldigt trevlig, hjälpsam och förstående och enligt henne skulle man självklart gå vidare och undersöka Linnea närmare. 
Hon tog även fram Linneas journal, nånting som vårdcentralen inte heller verkar gjort, för där läste denna sköterskan att vid ungefär 3års ålder så hade Linnea redan då haft lite problem med magen, urinvägsinfektion mm. 
Det här är ju inget som jag själv har tänkt på men när sköterskan nämner det så ringer det en liten klocka och ett svagt minne väcks.
Jag känner mig lite dum som inte kommer ihåg det och själv informerar läkaren, men så tänker jag att det är väl läkarens ansvar att ta reda på sånt, bakgrunden finns ju i journalerna och med tanke på allt jag har gått igenom sedan Linnea var 3år kanske det inte är så konstigt om jag glömmer bort vissa saker. 
Hur som helst så kvarstår problemet att vi måste få en remiss upp till barnmottagningen för att vi ska kunna få hjälp därifrån, en remiss som man kan tycka att läkaren på vårdcentralen borde ha skickat. 
Så nu får jag på onsdag när jag kommit hem ifrån våran tripp till mormor Gini ringa och begära en remiss från vårdcentralen så att Linnea får komma upp till vrinnevisjukhuset istället och få sig en ordentlig undersökning. 
Ja det ska tydligen inte vara lätt om man inte redan är inne i sjukvård😏
Glad påsk🐥🐣
//Bex 

En på miljonen.

(null)
Näe men inte ett ljud ifrån vårdcentralen idag heller, så imorgon är det jag som ringer barnmottagningen uppe på vrinnevisjukhuset som så många rekommenderat. 
Alltså det är ju inte säkert att det är nånting speciellt med Linneas mage men då vill jag veta det och att man har gjort en noggrannare undersökning så att man kan utesluta att det skulle vara något allvarligare fel på t.ex urinblåsan eller livmodern eftersom att det verkar som att det är där nerifrån besvären kommer. 
Så jag står fast vid att man borde göra en ultraljudsundersökning på magen/urinblåsan. 
Jag är ingen läkare men eftersom jag både varit gravid och nu sjuk så vet jag att man kan se och höra mycket genom ett ultraljud. 
Och som jag sagt tidigare så sitter inte jag och googlar på smärtorna eftersom att jag inte vill få fram en massa konstiga, ovanliga eller farliga diagnoser som 1 på miljonen drabbas av, för det är klart att jag då tror att det är precis det som drabbat Linnea. 
Så jag vill överlåta det till en läkare, om jag nu bara kan få tag i en.
Det är tydligen väldigt svårt på vissa ställen😏
//Bex