Smygstartat våren på balkongen😉

(null)
Idag är det inte vilken söndag som helst utan det är våffeldagen. 
Så till kvällen fick det bli våfflor med grädde och sylt dagen till ära. 
Det har ju även varit underbart väder idag så jag och Liam har varit ute på en cykeltur och njutit av de fina vårvädret medan Linnea lekt med sin klasskamrat Olivia. 
Man vill ju verkligen bara att all snö och vattnet som bildas när den smälter ska försvinna nu så man kan packa ner vinterkläderna och ta fram vårjackorna istället. 
På våran balkong har iallafall våren börjat då vi har planterat grönsaker i våran pallkrage, sallad, morötter och rädisor närmare bestämt, även en kruka med jordgubbsfrön har vi fixat så vi får väl se ifall några utav odlingarna väljer att komma upp. 
Blir några krukor med tomater oxå framöver men får sköta dom lite bättre i år så dom inte tar över hela våran balkong som dom gjorde i fjol🤣

Imorgon får jag ringa till vårdcentralen och höra om dom fått tillbaka några svar på odlingen dom gjorde på Linneas urinprov. 
Hörde ju ingenting i fredags så då sa läkaren att eftersom han inte kommer vara på plats denna kommande veckan så får jag ringa själv till vårdcentralen och fråga en sköterska om provsvaren. 
Så får vi väl se om vi får någon vettig förklaring på vad det kan vara eller om vi måste gå vidare med det. 
//Bex 

Kommentera här: