Dax igen, 3 månader går fort.

(null)
Idag har jag varit och fyllt på kroppen med lite "bränsle" så att man klarar sig ett tag till. 
Ett nödvändigt ont kan man nästan säga. 
Det är nånting man helst av allt skulle vilja slippa men som man måste göra om man vill överleva. 
Inget svårt val direkt och nu när jag inte tar några cellgifter så ska jag inte klaga. 
Det har även blivit dax för en 3månaders kontroll igen så jag har nu fått mina tider för nästa röntgens, och självklart så kommer det att flytta på mina behandlingar i sommar och jag som har suttit och räknat ut så att jag inte ska ha någon behandling mitt i semestern😏
Nu skulle jag få en behandling mitt i våran inplanerade semester till Göteborg som vi bokat med delar av släkten. 
Men nu har ju jag sådan tur att man kan skjuta på behandlingen till veckan efter så det blev inga större problem att planera om behandlingschemat. 
Som sagt man kan ju inte sluta leva bara för att man blivit sjuk. 
Och det var nånting som jag visade på fotbollsplanen idag när tjejerna i innebandyn körde fotboll istället som träning. 
Det blev föräldrarna mot barnen och tanken var att jag först inte skulle varit med eftersom att jag tagit behandling idag och blir lite lätt seg av den, jag ångrade mig ganska snabbt och tänkte att jag skulle stå lite som ett "väghinder" på planen för att försvåra för motståndarna, men det hela slutade i att jag sprang och jagade bollen och blev både fälld och lyckades fälla andra. 
Jag kan uppenbarligen inte ta det lugnt. 
Så vi får väl se hur jag mår imorgon, förmodligen som jag förtjänar😬
//Bex 

Varför ska det vara smidigt???

(null)
Alltså det kanske är en skitsak men helvete vad det stör mig när sjukvården ska ändra rutiner som har fungerat alldeles utmärkt i flera år i mina ögon. 
Idag var det dax för mig att ta prover inför kommande behandling, jag cykla till sjukan och går upp till provtagningen via hörningången (blå porten) som jag alltid gör eftersom att provtagningen ligger där två trappor upp, jag går in i väntrummet och ska ta min nummerlapp och blir nöjd då det bara är en person före mig i kön, men så får jag syn på en massa lappar som sitter över där man tar sin nummerlapp. 
Jag började läsa och ser då att ALLA ska gå och anmäla sig vid stora entrén innan man kan sätta sig och vänta på att få ta blodprov. 
WTF!!!! 
Men detta kan ju inte gälla dom som har stående provtagning inför behandlingar tänkte jag och frågade då tjejen som satt i väntrummet som så passande var klädd i kläder som visade att hon jobbade på sjukhuset, och självklart va jag oxå tvungen att gå till huvudentrén och anmäla mig.😡😡
Alltså jag har inga problem med att röra mig men förstå dom stackarna som har krämpor och svårt att gå, vilket jädra spring det blir för dom stackarna, och det är ju dessutom en bra bit emellan provtagningen och stora entrén. 
Själv blir jag mest irriterad på att det som tidigare varit så enkelt, bra och smidigt har nu blivit dubbelt så bökigt, dessutom måste jag stå i två olika köer varav en kö är för resten av sjukhuset oxå innan jag kommer fram och tar mitt prov som tar nån minut. 
Och när jag idag då för andra gången kommer upp till provtagningen och tar min nummerlapp så är det helt plötsligt fyra personer i kön framför mig😩
Att göra detta en gång är väl ingen Big deal men för en annan som går och tar prover titt som tätt känns det pissigt rent ut sagt att man ska behöva vandra omkring på sjukhuset mer än behövligt när man ändå spenderar så mycket tid där. 
Lapp nr 2 där det stod att det var brist på personal blev inte jag drabbad av idag iallafall då dom var två sköterskor som tog prover. 
Jaja det är väl kanske bara jag som överreagerar. 

Idag skippade vi tjejernas innebandyträning och var ute i det gröna och körde lite brännboll med fikapaus istället. 
Det blir så varmt och jobbigt inne i idrottshallen nu när det är så varmt ute och så fick ju vi vuxna aktivera oss oxå, lite mysigt och kul att göra nånting annorlunda. 

Och så måste jag väl säga att gårdagens VM finalen var en riktig rysare, men herregud vilken lättnad det var när Sverige slutligen på straffar avgjorde matchen och blev VÄRLDSMÄSTARE🇸🇪💙💛🇸🇪🥇🏆
//Bex  (null)

HEJA SVERIGE🇸🇪🇸🇪

(null)
Sol och bad i mängder blev det idag oxå, men till skillnad från igår då vi badade i pool så åkte vi idag till mårängsbadet och badade i sjö. 
Något svalare i vattnet men ungarna hade inga problem att hoppa i plurret ändå. 
Själv stod jag bara med benen i vattnet och kastade boll med ungarna och det räckte för att bli avsvalkad. 

Men nu blir det hockey för hela slanten när sverige är i final. 
HEJA SVERIGE 🇸🇪🇸🇪🇸🇪
//Bex  (null)