Oj vad mitt IQ ökade🤓

(null)
Ja då hade det blivit dax att gå och hämta mina glasögon idag då, och jag kan ju inte säga att jag känner mig speciellt snygg i dom, men satan vad smart jag ser ut, jag bara känner hur min hjärna börjar arbeta när bågarna kommer på🤓
Med tanke på att jag typ har IQ som en blåst blondin så kanske jag kan komma undan nu med att bara sitta tyst och se smart ut.😂😂

Och med tanke på mitt IQ så undrar jag vad det är för j@vla stolpskott som bestämt att det ska ligga kvar en jordhög mitt på skolgården efter dom byggde upp barackerna. 
Alltså vem som helst fattar väl vad som händer med jord när det regnar och blir blött, det behöver man inte jättehögt IQ för att klura ut. 
Och att sedan lista ut vad som händer om man släpper ut en drös 6-7 åringar i gyttja, ja det är ju inte så att dom håller sig därifrån. 
Ja jag behöver väl inte gå in mer på vad jag tycker om detta😡

Nu laddar vi här hemma för en helg med sjukt mycket innebandy. 
Båda ungarna har matcher både lördag och söndag så vi vet iallafall vart vi spenderar våran helg. 
//Bex  (null)

Skor i papperskorg och vantar i toan.

(null)
Igår var jag på ett väldigt givande föräldramöte på Jönsbergska idrottsskola som Linnea har sökt till. 
Linnea har ansökt om att få börja där till 4:an och har redan gjort ett intagningstest, så igår var det dax för oss föräldrar att få information så att det fortfarande känns rätt för alla parter att barnen ska byta skola. 
Och jag kan säga att jag tvekar inte en sekund när det gäller den biten, jag kan bara se fördelar med att få byta skola, bara att få ha idrott varje dag är väl klockrent, studier visar till och med att om ditt barn rör mycket på sig så har barnet lättare att konsertera sig sen i skolbänken, och det märker jag på mina barn som är väldigt aktiva att om dom får röra på sig så blir dom inte lika trötta. 
Men alla barn är självklart olika. 
Det verkar även va en bra ordning på Jönsbergska, dom har tydliga regler som måste följas, det finns regler mot mobbing, ja det finns det väl visserligen i alla skolor men det förekommer alldeles för ofta ändå.
Bara det här med att få ha sitt eget skåp för att kunna låsa in sina grejer och få ha dom ifred är nåt jättebra, jag vet inte hur ofta mina ungar kommer hem och säger att någons vantar/mössa/keps blivit nerkastade i toalettstolen utan att någon sett eller hört någonting.
Det slängs innetofflor och skor i papperskorgar och göms bakom toan så vissa barn inte hittar sina grejer, bara det är väl mobbning om nåt och så länge inte ungarna som utför dessa akter tas på bar gärning kan ju lärarna inte göra något. 
Så man typ väntar bara på den dagen det händer ens egna ungar😱
Det enda som egentligen är negativt ifall Linnea skulle få byta skola är väl att Liam tyvärr blir ensam kvar på Vilbergsskolan. 
Men som sagt nu har Linnea inte blivit antagen än och det är väldigt tufft i år då det är många sökande så man kan inte göra mer än att hoppas. 

Idag har jag och Linnea haft lite lussebaket inför helgen.
Vi måste ju ha lussekatter till 1:a advent så fram med mjölet och på med julmusiken för att komma i stämning sen var det bara att börja baka katter😂
//Bex 

Mår dåligt av att se andra lida.

(null)
Idag har det inte varit någon toppendag direkt. 
Imorse direkt efter ungarna gått till skola tog jag bilen och åkte till Linköping för att ta mediciner. 
Väl inne i Linköping började det att strula då det var en massa vägarbeten på den vägen som jag brukar åka till sjukan, så det var bara att ändra rutt och åka en annan väg och jag som har så jättebra lokalsinne hamnade självklart i en återvändsgränd och fick vända om😱
Tillslut hamnade jag rätt och kom till onkologen precis i tid till min behandling. 
När jag sen ligger där och får mitt dropp så kommer det in en äldre man på bår som jag förmodar kommer direkt från ambulansen, han lyftes över i en säng och och dom börja ta av alla hans ytterkläder som han fortfarande hade på sig, sen kommer det in två killar som jag antar var hans söner, jag låg med musik i öronen och kollade mobilen så jag varken hörde eller såg vad dom gjorde, och tur var väl det då jag mår så fruktansvärt dåligt när jag ser någon annan lida, jag tycker att det är så jobbigt när det händer såna här saker, jag klarar inte av att se andra ligga och jämra sig över smärta och grejer för då börjar jag själv må dåligt oxå, nu tror jag inte denne mannen var så dålig däran vad jag kunde se men jag har varit med om det förut och då har dom varit desto sämre. 
Jag avskyr när man ligger på sjukhus innan eller efter operation och får dela rum med någon som är jättedålig, som har tappat livskraften och inte ser något ljus överhuvudtaget, då blir man ju själv nerdragen i den skiten och börjar må dåligt, kort och gott så skulle jag aldrig kunna jobba på sjukhus. 
Men som sagt nu hade jag min mobil och kunde roa mig med och går då in på Facebook för att bli lite uppdaterad då jag möts av flera inlägg där det står om Ninas begravning som var idag. 
Det var massor med bilder och inlägg som jag kände att jag absolut inte kunde sitta där och läsa då det började tåras i mina ögon direkt, så det var bara att stänga ner sidan och kolla något annat istället. 
Jag känner mig lite dum att jag inte var på begravningen, men så känner jag oxå att jag inte klarar av det helt enkelt. 
Jag rår inte över mina känslor och då jag börjar grina bara av tanken på begravningen så hade jag inte klarat av det. 

Så med tanke på all sorg och frustration som denna dagen medför så är det ingen toppendag, men jag fick iallafall en fin lunch med några av "cancersystrarna" idag efter min behandling där jag träffade Ingela, en av de tjejer jag jobbade tillsammans med när jag sommarjobbade på Söderköpings golfkrog för en herrans massa år sedan, så jag får glädja mig över det. 
//Bex