Imorgon smäller det.

(null)
Ja här sitter jag i min ensamhet och väntar på när Linnea och kompisen Olivia tittar på bio. 
Meningen var att jag skulle gå på stan och kolla skor till fröna medan dom såg på filmen men det blev ju inte riktigt så eftersom att stan stängde 17 och filmen höll på till 18, så det fick bli en snabb sväng på stan innan jag slog mig ner i en av de skön sofforna i foajén och väntade in ungarna, trött blev jag och godis kunde jag inte heller gotta i mig då jag bestämt mig för att försöka ta bort sockret igen, jag kommer inte följa det maniskt men tänker ta bort allt "synligt" socker och de livsmedel man vet innehåller stora mängder socker.
Jag hör bara fler och fler som säger att cancern livnära sig på socker och om man inte tillför något socker till kroppen så går cancern på svält, så då jag redan tagit bort hormonerna i min kropp kan jag väl lika gärna ta bort sockret oxå, man gör väl det man kan för att överleva. 
Jag har ju kört sockerfritt förut men då jag har så dålig karaktär så började jag successivt att äta en massa skit igen. 
Men jag mådde så mycket bättre den perioden jag var utan sockret, jag hade inte lika mycket huvudvärk och kände mig dessutom mycket piggare, och bara det är ju värt att avstå socker för. 

Men nog om det för nu är det inte många timmar kvar tills jag och Sara drar till ULLARED!!! 
Shit vad peppad jag är och så underbart skönt det ska bli att få lämna hemmet i två dagar och umgås med kära Sara❤️❤️
//Bex 
  

Läkarbesöket avklarat.

(null)
Ja då har jag avklarat mitt läkarbesök för denna gång och det blev glada besked, allt stod still och det fanns inget nytillkommet, bara samma gamla metastaser som jag haft i åratal och att dom kan stå still utan hjälp av cellgifter är ju helt otroligt. 
Men som min läkare sa så tar jag ändå mycket andra mediciner som hjälper till att trycker emot cancern och det är egentligen därför jag kan vara utan cytostatika. 
Antihormonell behandling hjälper kroppen att inte producera några hormoner som cancer kan livnära sig på och antikropparna blockar på nåt sätt tillförseln till cancercellerna när man har den sortens cancer som jag har, och så tar jag även skelettstärkande som hjäper att stärka upp mitt skelett och trycka emot metastasernas framfart.
Det funkar inte på alla men det funkar på mig och det är jag så sjukt glad för. 
Så nu är inte nästa kontroll förens i januari nästa år.
//Bex 

Många vändor till Linköping blir det.

(null)
Igår var jag i Linköping och tog medicin, imorgon ska jag till Linköping för att träffa läkare och förhoppningsvis få mina röntgensvar och så ska jag till Linköping även på söndag men då är det under betydligt roligare omständigheter än mina tidigare besök i Linköping, jag ska nämligen bara möta upp Sara för att sen åka vidare till ULLARED och där ska vi även spendera natten.
Och efter dom här två veckorna ska de bli helt underbart att få komma iväg på en liten tripp, lägga tankarna på annat och bara ha en rolig stund. 
Så längtan till söndagen är stor vill jag lova. 

Idag hade jag utvecklingssamtal på skolan med Liam, han sköter sig bra, blir lite rastlös ibland, gillar matematiken men har desto svårare för svenska och läsningen så nu ska han och några till i klassen få lite extra hjälp, och det känns väldigt skönt då han blir så frustrerad när han inte klarar av läsläxan och vi blir ofta lite smått osams. 
Men vissa behöver helt enkelt lite mer hjälp än andra, kan bero på ointresse men kan även bero på pappa dyslexi, det kommer framtiden avgöra. 

Men nu laddar jag inför morgondagens läkarbesök. 
//Bex