Bra om man hittar sina saker.

(null)
Oooooh orka😫
Idag kommer Linnea hem ifrån skolan med väldigt skitiga skor, det är liksom lera överallt, jag blir något förbannad då jag har sagt till henne att använda sina gummistövlar som hon har nere på skolan när det är sånt här väder. 
Men fick då förklaringen att den ena stöveln saknas, då är ju frågan hur väl man har letat, dom ska visserligen stå i stövelhyllan som dom så fint ställt in i kapprummet men den kan ju åkt ner, men både Linnea och kompisen Molly som hon hade med hem försäkrade mig om att dom letat ordentligt. 
Men då jag vet hur både min man och mina barn kan "missa" saker dom letar efter då dom kanske inte alltid lyfter på saker och ting och kollar under, ibland kan grejer hamnat i botten på en låda eller korg det är inte helt omöjligt. 
Så jag gick själv ner i Linneas kapprum när jag skulle hämta Liam för att ta en extra koll, jag letade i hyllan, över hyllan, fick tag på en bandyklubba och drog fram allt som låg under hyllan men ingen stövel, så stöveln är tydligen borta, jag vet inte om den har hamnat i nåt annat kapprum, om någon har varit rolig och gömt den men hur som helst blir jag grymt irriterad då hon nu förstör sina vanliga skor i leran som deras skolgård består utav. 
Pratade med en av lärarna som skulle leta vidare. 

Gick istället och hämtade Liam som var på frita och spelade boll, frågade då varför inte han hade sina innetofflor på sig, och döm av min förvåning när han säger att en av toffeln saknas, jahopp då var det bara att börja leta i hans kapprum oxå, och det är ju ännu lite mer grisigt och skitigt än vad Linneas kapprum är, men efter både jag och Liam har krupit omkring där på golvet utan resultat så gav jag upp. 
Dom har innetofflor av en anledning och idag såg det ut som om nån unge fått näsblod då det var bloddroppar lite här och var och det känns ju mindre fräscht att dra strumporna i. 
Vet inte om det bara är mina ungar som är extremt slarviga eller om det är fler barn som förlorar sina grejer på skolan. 
Jag vet att Liam har glömt tröja och vantar ute på skolgården ibland men att glömma skor och då bara den ena tror jag fasiken inte att man gör. 
Näe men det är väl bara att hoppas på att grejerna dyker upp inom kort så Linnea slipper förstöra fler skor. 
//Bex 

Kommentera här: