Det får man lida för idag.

(null)
Idag har jag haft en trevlig dag tillsammans med min mamma och även mormor Gini som är här på besök ifrån Nybro, vi gick på stan, åt glass och träffade sedan upp resten av familjen för en middag på restaurang. 
Dock var väl inte maten den bästa vi ätit då den var ganska smaklös men man kan inte alltid bli nöjd, vi hade ju faktiskt fått en kanongod glass innan så man får vara glad för det, det kunde varit så pass illa att glassen oxå varit smaklös och då hade det verkligen varit katastrof😂
Skämt åsido, dock har vi en son vars humör kan förändras väldigt drastiskt och blir det inte som han har tänkt sig så får vi andra lida för det då det enligt honom är vårat fel. 
Tror kanske att de flesta föräldrar har gått igenom detta på ett eller annat sätt och då oxå vet att man kan bli ganska trött och irriterad på sitt barn och skulle lätt kunna sälja dom för en billig penning. 
Men med tanke på att Liam var så liten när jag blev sjuk så fick han oftast sin vilja igenom de första åren då man bara inte orkade starta en fajt om småsaker och det får vi nog lida för idag då han har väldigt svårt att ta ett nej. 
Ja det är då inte alltid lätt att vara förälder alla gånger och bland det värsta som finns är bortskämda ungar och så har jag själv skapat en😱
//Bex 

Kommentera här: