Ohyra🐜🐜

(null)
Tar bort onödiga blomlådor, åker till returpunkten med sånt som inte kommer att användas, fixar grillen och bär ner en hel del till källarförrådet som inte behöver stå framme då det inte är jobbigare än att gå ner till källaren och hämta det när det ska användas, vi bor ju trots allt längst ner så det är ju ingen direkt lång färd för att ta sig dit, allt för att få lite ordning och kunna få lite mysfaktor på våran fina balkong. 
Men vad är det då som kommer upp mellan trallen, jo ett gäng svartmyror, och då grannen blivit värre angripna än oss så ville vi försöka förhindra att få samma problem så det blev att åka och köpa myrdosor medan grannen hjälte oss att vattna med myrgift precis nedanför balkongen. 
Vi hade samma problem förra året men när vi då märkte att det var en av våra blommor i rabatten utanför balkongen som drog åt sig en massa myror så grävde vi upp och slängde den. 
Men idag hade alltså myrjäv🤬🐜  letat sig tillbax igen. 
Dock nu till kvällen när vi var ute på balkongen så syntes inte en endaste myra till så vi hoppas att dosor och gift gjort susen och att dom inte vågar sig tillbaka igen. 
//Bex 

Kommentera här: