Bara lite depp.

(null)
Med min stundande tremånaders kontroll med all nervositet som den medför, den underbara sommaren som tagit slut, vädret som är lite tråkigt, och mörkret som börjar komma, och inget direkt att se fram emot förens nästa år, då blir man lätt lite deppig. 
Min man har ju sin bowling så han har ju lite helger uppbokat då han kommer iväg med sina bowlingpolare medan jag sitter hemma och deppar.
Näe vars så farligt är det inte men vad man märker att man behöver nåt att se fram emot för att vardagen ska gå lite lättare. 
Just nu känns allt mest bara trist och tråkigt och man blir på dåligt humör.
Jag vill bara att det ska hända nåt kul😩
Det går så långt att jag irriterar mig på att jag är sjuk, jag vill bara vara frisk, jobba och tjäna pengar och leva ett helt normalt liv. 
Jag vet att det är många som inte har tid, råd eller möjligheten att unna sig nåt roligt, och med tanke på allt jag har gjort och alla platser jag har besökt så ska jag verkligen inte klaga, men jag är inne i en sådan period nu. 
Det beror säker på kommande kontroll och att man blir omedvetet stressad. 
Jag tror ju att allt kommer att se bra ut men så kan man aldrig riktigt veta förens man fått det svart på vitt och det är väl det som spökar i huvudet förstås. 
Jaja det är bara att bita ihop för snart blir det väl bättre. 
//Bex 

Kommentera här: