Kväva varandra till tystnad.

(null)
Bråkande barn, fotbollshuliganer eller folk inför ett riksdagsval, skillnaden känns faktiskt inte så himla stor om man tänker efter. 
Mina barn har oftast olika åsikter och bråkar om allt dagligen, det tjafsas och skriks och då som förälder försöker man få dom att kompromissa. 
Man kan inte kväva sitt syskon till tystnad bara för att man själv tycker att den har fel. 
Men det är ju sånt våra barn ser dagligen.
Vuxna människor som slåss, spottar, förnedrar och till och med mördar varandra för att man inte tycker och tänker likadant. 
Lite svårt att då stå och predika för sina barn att det alla dessa vuxna människor gör är fel😱

Förövrigt har vi inte haft något att göra idag så för att överhuvudtaget komma utanför dörren så tog jag och fröna med oss en filt och lite fika och åkte till himmestalundsfältet för att kolla på hällristningar. 
Linnea skulle egentligen åkt dit för ett tag sedan tillsammans med hela klassen men då det regnade så kraftigt den dagen så fick dom ställa in utflykten.
Så då tänkte jag att det blir en perfekt liten söndagsutflykt för familjen Bernhard. 
Och Liam som var den som absolut inte ville åka dit från börjar var sen den som sprang omkring och var mest fascinerad av alla målningar. 
Och för att göra det hela ännu lite roligare så hade vi turen att få se en kille där som höll på med fallskärmsflygning. 
Att en så tråkig dag kan bli så mysig och trevlig, det blir ju liksom vad man gör det till😉

Sen måste jag bara avsluta med en bild på den här lilla godingen som vi fick träffa i helgen. 
Man blir bra sugen på att själv skaffa hund när man ser lille nocco❤️
(null)

//Bex 

Kommentera här: