Snart är säsongen slut.

(null)
Ja då har det blivit måndag igen och en ny vecka har börjat. 
Helgen har ju varit helt fri från innebandy så det har faktiskt varit lite tråkigt men vi har förgyllt helgen med att varit hundvakt till Tintin över en dag, så vi har haft att göra ändå😉
Även om det inte är några fler sammandrag i innebandyn för den här säsongen så har fröna några träningar kvar iallafall innan dom går på sommaruppehåll. 
Och idag var det föräldramöte med Liams lag där vi gick igenom hur säsongen har sett ut och hur vi ska fortsätta nästa säsong.
Grabbarna samt Olivia är väldigt duktiga och har så himla kul när dom spelar ihop så det känns lite trist att det kommer gå x antal veckor nu utan nåt spel tillsammans. 
Till och med Linnea är lite avundsjuk på gemenskapen och stämningen som brorsan har i sitt innebandylag och då är hon ändå i ett väldigt bra lag själv, men det är tydligen nånting med grabbarnas lag som lockar. 
Linnea ska ju även gå på stadium sportscamp med inriktning innebandy i sommar tillsammans med den gamla lagkamraten Emilia, så hennes innebandysäsong fortsätter ännu lite längre. 
Ska bli kul och spännande och det är nånting som Linnea verkligen ser fram emot. 
//Bex 

Kommentera här: