Bra och rolig start på året.

(null)
Vilken kanonhelg vi haft så här första helgen på året. 
Dom flesta vakna timmarna har vi spenderat i mässhallarna där frönas innebandyklubb IBF Norrköping hade sin årliga cup. 
Ungarna har spelat totalt 4 matcher under fredagen och lördagen och dom har spelat så himla bra, det blir riktigt jobbigt för dom då det för grabbarna var första gången dom körde med fem man på stor plan, det blir stora ytor att springa på och väldigt snabba vändningar så jag förstår att Liam knappt kom ur sängen på lördagsmorgonen, han höll nästan på att stå över sina lördagsmatcher på grund av ömmande kroppsdelar och träningsvärk, men efter lite alvedon och uppvärmning så var han i farten igen.
Sen är det ju inte så att dom tar det lugnt mellan matcherna utan då står dom istället utanför planen och spelar. 
Linnea är lite mer van vid stora ytor då hon kört med dom större tjejerna i Skärblacka men till cupen valde hon istället att köra med brorsan och det lag han är med i då det inte blev några lag i Linneas egen åldersklass som var med. 
Tråkigt men tur att hon ändå kunde vara med och spela. 
Lagkompisen Emilia spelade dock med dom äldre tjejerna och dom hade matcher även idag söndag så då satt vi på läktaren och heja. 
Linnea blev oxå väldigt sugen på spel även idag så hon är redan laddad och peppad inför sammandraget om några veckor som jag verkligen hoppas blir av. 
Dom är inte så många tjejer 07/09 som spelar så det gäller att i stort sätt hela laget kan vara med.

Man skulle kunna tro att ungarna borde vara väldigt trötta efter en sådan här helg och då Linnea även avslutade med ett födelsedagskalas innan hon kände sig färdig, men icke, dom är lika pigga som vanligt. 
Riktigt skönt att skolan är stängd imorgon så fröna och jag kan ta sovmorgon. 
Men på tisdag är allt som vanligt igen, ungarna ska till skolan och jag själv ska till Linköping för behandling. 
//Bex 

Kommentera här: