Intensiv måndag.

(null)

Måndag och vi startade upp veckan med att åka till Linköping för ett läkarbesök och svar på min röntgen. 
Allt såg bra ut och stod still i kroppen på mig, det enda var att dom kunde se nåt som dom misstänkte var en cysta eller fettknöl i ena äggstocken eller äggledaren, jag kommer få en kallelse till kvinnokliniken så att dom får ta en närmare titt men läkaren tyckte inte att jag skulle oroa mig, cystor i min situation är inte så ovanligt eller konstigt eftersom att jag tar mediciner som tar bort alla hormoner och östrogen som man vanligtvis har som kvinna. 
Men en liten oro kommer jag att ha till den dagen jag får svar svart på vitt att det inte är något elakartat jag har där nere. 
Alltid är det nåt, men jag behövde inte börja med några cellgifter iallafall. 

Efter läkarbesöket blev det medicin, fick ta min behandling idag då jag ändå var på plats på onkologen annars hade jag fått åka till Linköping imorgon oxå, men så roligt är det inte att vara på sjukan så är glad att dom kunde matcha ihop det. 

På eftermiddagen så hade vi ett möte med en mäklare, vi är lite intresserade av att titta på vad vi har för alternativ inom bostadsvärlden, vi önskar ju att vi skulle kunna flytta till hus/radhus men med tanke på våran situation så blir det nog svårt, vi bor ju väldigt bra och billigt som vi gör men drömmen om att ha en egen liten uteplats finns ju kvar trots sjukdom. 

Sen började äntligen frönas innebandy idag, 1,5 timmes träning, vilken lycka😍
//Bex