Så underbart.

(null)
Nu har vi haft 2 underbara dagar här uppe i sälen fyllda med skidåkning.
Jag har åkt i både dom mindre och dom större backarna, igår ville inte fröna ge sig upp i några stora backar och med all förståelse då det var väldigt isigt i dom största backarna och då kan mina ungar som bara åkt en säsong innan denna få hålla sig till de lite enklare backarna, och då det blir lite jobbigt för min kropp att spänna sig som jag ändå gör så är det nog inte helt fel att hålla sig till de lite flackare backarna ändå. 
Men idag har det istället varit tvärtom då det snöat under natten och halva dagen så idag har det varit mjukt i backarna, men då blir det istället att man får försöka parera mellan vallarna som byggts upp i backen så man inte "fastnar" med skidorna. 
Men idag vågade sig fröna upp i en av de stora backarna då det inte gjorde lika ont när man trillar i lössnö😂
Men några åk i från högsta toppen har det blivit och det är ju en speciell känsla när man står så högt upp och ser över hela byn och sen ta fart och slänga sig ut i backen för att efter någon/några minuter vara nere hos dom som nyss var så långt bort. 
Imorgon är det sista dagen vi åker skidor då vi på torsdag åker hem igen, det har gått alldeles för fort men ändå skönt för kroppen att få vila😂
//Bex   (null)

Kommentera här: