Kroppen slås av.

Idag har varit en riktig skitdag rent ut sagt, jag har varit as trött, varit genomförkyld och bara mått allmänt dåligt helt enkelt
Allting på en och samma dag, jag hade egentligen en del ärenden idag men jag la verkligen allt åt sidan då det inte är nåt brådskande och kan göras senare i veckan istället, för jag har inte tagit mig för att göra nånting idag, det enda jag gjort är att hämtat Apollo (Beccas hund) imorse och sen tagit en promenad med dom båda vid lunch, annars har jag bara legat hemma och vilat och till och med sovit. 
Men det kanske var det som behövdes för nu mår jag mycket bättre igen, det är bara näsan som rinner men då jag tidigare hade ont i hela ansiktet av allt snörvlande och snytande så kan jag nog stå ut med en liten rinnande näsa. 
Jag har sluppit feber iallafall och det är jag väldigt glad över. 
Detta är förmodligen bara ett sätt för min kropp att säga ifrån, jag menar efter sjuka barn, behandlingar och adventsstök är det väl inte så konstigt om kroppen vill att man saktar ner lite. 
Men jag har sagt det förr men säger det igen, det är så väldigt svårt att sakta ner och ta det lite lugnt när man tycker att man mår bra. 
Förr i tiden blev man trött och behövde kanske utöka nattsömnen med nån timme. 
Men nu för tiden stänger kroppen bara ner, det är som att slå av en strömbrytare, man får ingen förvarning det slås bara av. 
Och det var väl lite det som hände idag. 
 
Men som sagt nu mår jag bättre och imorgon är jag förhoppningsvis fit for fight igen. 
//Bex