När lugnet infinner sig.

(null)
Jamen då har man fyllt på med lite medicin igen då. 
Stekhett och strålande sol ute och då ligger man i sjukhussängen, idag hade jag tid kl 13:00 oxå då det är semestertider och inte alla sköterskor finns på plats. 
Men då blir det ju att hela dagen blir lite förstörd, men fröna kunde vara iväg på annat håll idag, Liam med kompisen Ville och Linnea var och badade med faster Madde, Ida och barnen, så dom gick det ingen nöd på. 

Jag och fröna var ju och badade igår, och när vi är på klipporna helt själva så kommer det en kvinna som undrar om hon får ställa sig på en av klipporna och meta. 
Och då Liam oxå tjatat om att få fiska lite innan vi skulle åka hem så blev han jätteglad över att få en fiskekompis så vi gick till bilen och hämtade spö. 
Kvinnan var så snäll och hjälpsam mot Liam, hon gav honom mask som hon hjälpte honom med att fästa på kroken och dom stod bra länge och snacka fiske och lite därtill medan jag och Linnea fortsatte att bada😂
Det är sjukt hur lugn Liam blir när han får ett fiskespö i handen, det är som dag och natt, han är ju konstant som ett yrväder och pratar/skriker hela tiden men så fort han ska fiska så blir han jättelugnt och tyst, som att trycka på en switchknapp. 
Kvinnan som Liam fiskade med igår säger till och med att hon var förvånad över hans tålamod när man ändå är så ung som 9år, oj oj hon ska bara veta hur han är annars🤣
Men det är ju bra att han hittat något som kan göra honom lugn. 

Nu till kvällen blir det käk och fotboll hemma hos Villes familj. 
Då får vi heja fram Sverige till en seger mot Ukraina. 
//Bex  (null)