Det som inte får hända:(

 
Idag lagom när jag skulle hämta fröna på dagis fick jag ett sådant där telefonsamtal som man absolut inte vill ha. Ett telefonsamtal som gjorde att jag  inne på dagiset brast i gråt när fröna kom springandes med ett jätte leende  på läpparna och skrek MAMMA!!

Det var nämligen min läkare som ringde för att förvarna mig om att det väldigt snart kommer en ny kallelse  till ännu en röntgen. Anledningen till detta är då alltså för att dom har funnit en liten förändring på min hjärna vid den senaste röntgen som gjordes tidigare i veckan, och med tanke på placeringen av denna förändring så vill dom agera snabbt. Läkaren frågade även en massa frågor om illamående, yrsel, huvudvärk och balans. Mycket av det som jag på sista tiden dessvärre lidet av men som jag då trott berodde på medicinerna, och nu kan jag inte göra annat än att hoppas på att det verkligen är just medicinerna som spökat.

Jag kan inte beskriva alla tankar som rör sig i mitt huvud just nu, den rädslan som går genom min kropp och den ilska som växer sig fram. Men jag kan inte göra annat än att hoppas på att detta inte är min cancer som spridit sig utan att det har någon helt annan förklaring.

Men nu ska jag bara försöka att ha en skön helg med en massa positiva tankar så får jag ta nya krafttag på måndag igen.

//Bex