Äventyr i min stil.

(null)
Igår gjorde vi nåt med hela familjen och tillsammans med svägerskan Jenny med familj som jag verkligen tycker är så galet roligt, vi var nämligen på Boda Borg i Oxelösund, alltså det är äventyr i min stil, jag kanske inte är den smidigaste person som finns men det är skit samma för det är så galet roligt och var det nån bana som jag eller nån annan absolut inte klara så kunde man stå över då det bara krävs 3 personer i varje cell, och ibland var det oxå smidigare att inte vara fler än vad som behövs. 
Jag har varit där förut men det var jätte länge sedan och vi har pratat så många gånger om att åka dit, men då det är svårt och utmanande om kroppen inte är ok och då jag varit rädd att skada mig så har det inte blivit av, men nu känner jag att min kropp är stark nog och att jag kan känna av mina begränsningar för det är ju samma som med träningen det finns vissa saker/rörelser som jag bara inte klarar av eller som jag får ont av och i mitt fall så ska jag inte "bita ihop och härda ut" som man annars gör.
Så nu blev det äntligen av och även om vi var där i 5 timmar så skulle jag lätt kunna åka dit imorgon igen🤪

Mindre roligt va det i torsdags när jag och Linnea som faktiskt ville följa med när jag skulle prata med plastikkirurgen om vilka alternativ och risker det fanns med att jag skulle "göra" bröst. 
Det fanns 2 olika alternativ som rent praktiskt skulle vara genomförbara, den ena operationen skulle ta nånstans runt 10 timmar och där hämtar man muskler från ryggen och flyttar fram, fick se bilder av en pågående operation och det var som att se en bild ur en vidrig skräckfilm (Linnea tittade inte), alternativ två som skulle ta 2-4 timmar var att stoppa in tomma påsar under huden och att successivt varje vecka fylla på med koksalt till det når önskad storlek och då byta ut påsarna med koksalt till riktiga silikonbröst. 
Självklart är ingen operation riskfritt för någon men jag löper även större risk att få blodproppar med tanke på sjukdom, medicin och att jag har åderbråck, så kirurgen avråder att göra den större operationen. 
Och den mindre operationen skulle betyda att jag måste opereras 2 gånger plus att rent kosmetiskt skulle det inte bli fint, med kläder på så skulle det se ut som vanliga bröst men då jag har ett alldeles för stort ärr över bröstet så går det inte att få "fint", inte för att jag brukar gå toppless men det löser ju inte problemet med offentliga duschar mm, jag duschar ju aldrig på gymmet t.ex, jag vägrar att visa mig naken offentlig.
Sen kan kirurgen inte heller lova att det skulle bli helt sumeriskt och det kan även bli synliga kanter, så med tanke på allt så känns det inte värt det. 
Linnea sa även när vi gick därifrån "mamma du gör absolut inte några bröst, tänk på att du har en familj och hur stora risker det var"
Och jag kan inte göra mer än att hålla med, så det blir inga nya brön här inte. 
//Bex