Jag skäms🙈

(null)
Nu börjar man ju få lite vinter/jul känsla när det är kallt, snö och en massa fin belysning överallt, hoppas att vädret håller i sig bra.
Bobo älskar denna årstid och är supernöjd över snön som ligger på backen, och jag måste säga att det är helt underbart att gå på promenad i skogen där Bobo skuttar runt och trycker ner nosen eller rättare sagt hela ansiktet i snön. 
Blev en promenad med Becca och Ozzy i veckan oxå, då blev det dubbel glädje😉

Sen får jag återigen skämmas då jag missade en tid med Liam och barnhälsan, vi skulle egentligen varit där i tisdags, men det glömde jag totalt, men till mitt (lite svaga) försvar så har Anna på barnhälsa ändrat denna tiden 2 gånger, men vi fick en ny tid nästa vecka som jag skrivit upp på fler ställen nu.

Nu ser vi fram emot helgen och nya innebandymatcher, dessvärre så har båda fröna match samtidigt på olika ställen, så då blir det att dela på sig, jag åker med Linnea och Macke med Liam så får vi hålla kontakt via mobilen😆

Sen blir det väl att börja pynta lite här hemma då fröna vill ha julfeeling nu när det är dax för lucköppning, julkalendern och första advent.
//Bex