Den kärleken gillar jag.

(null)
Vilken pisshelg det här blev då.
Vi var ju så laddade då fröna skulle ha innebandysammandrag i brokind och vi hade förberett med matlådor och grejer, men vi blev hemma med magsjuka istället, Liam vaknade på natten och så satte det igång, visserligen en himla tur att det inte kom senare så vi redan hade hunnit ge oss iväg, men fruktansvärt tråkigt att det kom just när dom skulle spela matcher som dom inte gjort på ett tag, ungarna var så himla taggade och det blev rena kaoset här hemma mitt i natten. 
Liam spydde och grät om vart annat, Linnea grät och var totalt förstörd över att hon inte skulle få spela, Liam blev ännu mer ledsen när han såg Linneas reaktion och tog på sig skulden över att dom inte fick spela nåt sammandrag, då Linnea i sin tur med darrande röst och tårar som sprutar försökte trösta sin bror med att det inte är någons fel och att han inte kan rå för att han blivit sjuk. 
Linnea ringde pappa Macke som tidigare under dagen hade åkt till Skåne för att idag lördag spela bowling, hon grät och var förtvivlad och ville bara att pappa skulle komma hem, Liam lika så, han ville inte ens höra pappas röst för att han saknade honom så mycket. 
Ja det var ett riktigt drama som pågick i några timmar tills dom tillsist somnade med en varsin hink vid sängkanten, bara för säkerhetens skull. 
Sen tog det bra många timmar innan jag själv kunde somna då man halv låg på helspänn i soffan och var redo vid minsta ljud, sen mår man ju inte toppen själv när man måste ta hand om sånt här, man bara väntar på att man själv ska börja spy typ. 
Så det blev en lördag hemma med en himla massa tvätt och två ledsna barn istället för innebandysammandrag😞
Hatar verkligen magsjuka, hade det varit förkylning eller feber så hade ju inte Linnea blivit drabbad om hon fortfarande känt sig frisk, men det funkar ju inte riktigt så med magsjukan, det går ju så jädra snabbt och smittar duktigt, så tror inte dom andra barnen eller föräldrarna skulle uppskatta om man skickar med Linnea som mycket väl kan ha smittan i kroppen. 

Men lagkamraterna i IBF åkte hem med 3 vinster av 3 möjliga och två av dom överlägsna så det gick ju galant. 
Fick uppdatering efter varje mål utav målisens mamma, den är bra när man sitter på helspänn hemma i soffan flera mil därifrån och ändå kan känna sig lite delaktig, det är sammanhållning det👍🏼

Men det finaste som jag ändå tar med mig i all denna cirkus är den riktiga syskonkärleken mellan Liam och Linnea när båda står och gråter så dom knappt kan andas och försöker trösta varandra. 
Den kärleken gillar jag och den gör så att mammahjärtat blir alldeles varmt.
//Bex