48 timmars nedräkning.

Påhitt för att få timmarna att gå😉 (null)
Jahop då blev våra planer inför nyårsafton ändrade, först åkte jag och fröna på magsjuka och när vi trodde att vi var färdiga så blev det Mackes tur. 
Vi skulle egentligen åkt några stycken till Vimmerby och firat in det nya året med Petra, Johan och barnen och hade inte Macke insjuknat så hade vi kunnat åka, men då vi skulle åkt redan på lördagen så blir det väldigt tight med dom här 48 timmarna som ska gå innan man börjar vistas ibland folk. 
Jag och fröna har däremot varit friska i 48 timmar nu. 
Dagen/dygnet då fröna är sjuka så ligger dom mest och sover och gör inget speciellt väsen av sig, ja förutom när dom måste göra av med lite maginnehåll då förstås, dagen efter kommer hungern och man får hejda ungarna så dom inte äter för mycket, och så har vi den sista dagen då dom är uttråkade och rastlösa och inte kan förstå varför dom inte kan få gå ut bland folk.
Så vilken tur att Liam då fick ett tv:spel i julklapp, vi har haft ett väldigt gammalt tv:spel här hemma som bara stått i flera år och nu när vi väl börjat använda det så kom vi fram till att det inte längre finns några spel att köpa till den modellen, så då fick Liam ett lite nyare och bättre begagnat spel i julklapp.
Och det har verkligen kommit till nytta dom här dagarna. 
Sen för att komma ut och få lite frisk luft så har vi haft våran egna lilla tipspromenad runt huset där jag även gömde en del frågor så dom fick gå och leta lite. 
Shit vad påhittiga vi är😂
Till kvällen idag så hade äntligen dom 48 timmarna passerat och jag tog fröna med mig och åkte för att handlade lite. 
Nu när man precis varit sjuk och hört om hur många fler som insjuknat i magsjuka så blir man smått nojig, jag gick i affären och undvek allt som andra kan tänkas ha pillat på och den största fällan av dom alla känns ändå som att det är lösgodiset som varenda människa går och pillar i och man har ju sätt att vissa gärna tar hjälp av händerna när det grävs i byttorna, så till nyår blir det inget lösgodis i detta hus utan vi köper färdiga påsar istället😉 
//Bex 

Kommentera här: