Men hur söt❤️

(null)
Alltså fy f@n hur söt och charmig kan man vara?!?
Svägerskan Jenny med familj har ju skaffat sig lilla Selma, en blandning mellan Golden och Border collie, och hon är ju bara helt underbar och idag fick jag chansen att vara lite hundvakt när Jenny utförde ärenden där Selma inte kunde vara med. 
Och då hund är ett djur vi själva skulle vilja ha här hemma så är det ju klart att man ställer upp och är hundvakt, och hon var ju inte jättejobbigt direkt för efter lek med boll och försök till en väldigt kort promenad så blev hon trött och slocknade under soffan.
Det jobbiga är bara att man vill ju inte lämna tillbax henne sen, förstå att ha en liten sötis här hemma, mina barn skulle ju bli galna av lycka. 

På eftermiddagen/kväll var jag istället på föräldramöte för Linneas klass, det pratas om kommande aktiviteter, hur klassen är i helhet vad som är bra och vad som behövs förbättras  och så det återkommande ämnet "klasskassan" och vad vi ska göra för att få in ännu mera pengar, skolan har inget med klasskassan att göra utan det är vi föräldrar som styr, vissa mer än andra. 

Imorgon är det dax för ett spinningpass igen, får se hur många som vågar/vill tillbaks från förra veckan😉
//Bex 

Kommentera här: