Kluven.

Det blev ju en bra måndag detta, är alltså inne på dag nr 2 nu som jag har fått må bra.
Det är så skönt att slippa må illa, slippa springa på toan och slippa tröttheten. 
Jag har kunnat tvätta och plockat lite här hemma, varit och tagit blodprov, gått och handlat en del och tagit en promenad med Becca utan att känna mig totalt uppgiven och det är en underbar känsla, så nu drar man sig för att åka och ta behandling på onsdag. 
Jag vill ju må så här nu, jag orkar ju så mycket mer, bara det att jag orkar ta hand om fröna själv utan hjälp när Macke är borta är väl förklaring nog. 
 
Gaaa! Skapligt kluven man är alltså.
Jag vill ta medicin för att hålla tumörerna borta så klart, men så hade jag varit glad att slippa ta medicinen så jag inte behöver må dåligt. 
Man får väl vara nöjd med att utvecklingen/forskningen går framåt och att man kanske inte behöver må så dåligt om några år;) 
//Bex 

Dagen jag aldrig trodde skulle komma

Alltså vilken kanon dag det har varit. 
Jag vaknade i och för sig med jordens huvudvärk imorse och tänkte att nu är hela den här söndagen förstörd, men så tog jag mig en huvudvärkstablett och allt bara vände. 
Jag har verkligen mått kanon hela dagen, så där som man önskar att man fick må alla dagar. 
Inget illamående, ingen värk, ingen yrsel och inget att "springa på toan innan det är försent" inte för att vara otrevlig men det är typ så man känner varenda dag annars. 
Just dessa problem har jag hoppat över att skriva så mycket om för att det är så otrevligt och även pinsamt, men jag skriver ju om allt annat tänkte jag så varför inte om detta oxå, det är ju ändå en del av mitt liv menar jag. 
Och än så länge har jag aldrig kommit försent till toan men jag förstår dessa äldre människor som inte varken kan eller orkar att hålla igen. 
Ibland räcker det nämligen med 2-3 toabesök om dagen men så ibland (tyvärr väldigt ofta) går det åt allt från 5-10 besök, och det är inte roligt alltså plus att man blir helt utmattad av det oxå, man mår ju näst intill som att man skulle vara magsjuk, och vi vet väl alla hur trött man blir av det. 
 
Men åter till att jag mått underbart bra idag. 
Jag känner mig verkligen supernöjd och Macke har till och med varit iväg och spelat bowling utan att jag kände att det har varit några problem. 
Tyvärr åkte han så tidigt att min huvudvärk inte hade hunnit släppa än, så han var ju dessvärre ovetande om att mitt välmående och humör var på topp. 
Men det var ju bara träningsmatch så ingen större skada skedd;) 
Så mer sådana här dagar tack;)
//Bex 
 

JAG VILL KÖRA BIL!

 
Från Vilbergsmarknaden igår till gästabudet i Söderköping idag. 
Skaplig kontrast kan man säga. 
 
Igår blev det lite marknad och karuseller med fröna och Becca när röntgen var genomförd och fröna var hemma från dagis/fritis. 
Det blev lite godis, chokladhjul och karusellåkande, ganska bra tidsfördriv om inte annat;) 
 
Idag däremot gick vi tillbaka en aning i tiden då vi åkte till medeltiden i Söderköping och gästabudet. 
Det var väldigt mysigt med hästar och hantverk men fröna var mest sugna på att gå och äta glass och kolla leksaker. 
Då Macke spelade bowling idag så var grannen Bettan så snäll och åkte med oss till Söderköping så vi fick fördriva lite tid. 
Det är ju helt hopplöst det här när man inte får köra bil, alltså man är så låst när man är van att kunna åka vart som helst när som helst. 
Jag kan liksom inte bara sätta fröna i bilen och köra iväg nånstans, det är så fruktansvärt frustrerande. 
Och att resa kommunalt med två barn är ju inte heller den bästa iden, instängd med människor som hostar, snörvlar och har sig när en annan tar cellgifter är väl inte riktigt den optimala lösningen. 
Men vi får väl hoppas att jag får återgå till körningen snart.
//Bex